Gretes tørrfisk i form fra Ancona – Stoccafisso all’Anconetana


Tørrfisk - Stoccafisso

Tørrfisk i form – så godt at dobbel porsjon er påkrevd!

[LES VIDERE… →]

søndag, 31 mai 2015   Ingen Kommentarer

Kald potetsalat


Simonas poteter2

Kald potetsalat går fint på varme dager og passer ypperlig til kald mat som for eksempel reker, røkelaks, kokt og røkt skinke, spekemat – og hva du nå ellers måtte ha på lager.
[LES VIDERE… →]

mandag, 21 april 2014   Ingen Kommentarer

Salt lammeskank


En litt anderledes måte å lage lammeskank på. Saltingen gjør at kjøttet blir saftig, mørt, løsner fra benet og deler seg i delikate skiver. Sausen lager seg nesten helt på egen hånd.
[LES VIDERE… →]

fredag, 25 januar 2013   Ingen Kommentarer

Gulash-suppe


Gulash-suppe er en suppe, ikke en gryterett. Til tross for det, egner den seg godt som egen middagsrett.
[LES VIDERE… →]

mandag, 14 januar 2013   Ingen Kommentarer

Fersksuppe


En god gammeldags fersksuppe er ikke å forakte. Den er full av vitaminer fra høstens rotfrukter – og selvsagt full av gode smaker. Enklere lar det seg ikke gjøre å lage en suppe som fungerer som både middag, såvel som festmat.
[LES VIDERE… →]

mandag, 17 desember 2012   Ingen Kommentarer

Helstekt Entrecôte med gurøtter og potetpuré


Hvis det er vanskelig å steke skiver – marinér en hel entrecôte og stek den hel! Lekkert, smakfullt og mørt.
[LES VIDERE… →]

fredag, 16 november 2012   Ingen Kommentarer

Boknafisk


Boknafisk er lofotskrei hengt til tørk i vintermånedene, altså «bokna» torsk. Boknafisk er en av mine favoritter og den kan serveres på mange måter og gjerne med bacon og gulrotstuing – med eller uten akevitt, uansett blir det et festmåltid.
[LES VIDERE… →]

onsdag, 7 november 2012   Ingen Kommentarer

Lammekoteletter med sitron, rosmarin og poteter


Lammesesongen er i full gang! Ovnsstekte koteletter med urter og sitron.
[LES VIDERE… →]

søndag, 21 oktober 2012   Ingen Kommentarer

Kjøttpudding med potet og ost


Få ingredienser, rett i ovenen og vips så har du middag som smaker varmt og godt på kalde dager.
[LES VIDERE… →]

fredag, 28 september 2012   Ingen Kommentarer

Kjøttboller med koriander


Hva gjør du med en halv kilo karbonadedeig? Du kan for eksempel blande den med koriander og lage små kjøttboller som smaker deilig til lunsj, middag eller en snack når du er «fysen» på noe godt.
[LES VIDERE… →]

onsdag, 15 august 2012   2 Kommentarer

Side 1 av 41234