Inger Annes potetgrateng
Inger-Annes potetform er av den helnorske varianten og smaker kjempegodt. Superkokken antar at hun lager den på denne måten.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 24 Februar 2014 Ingen Kommentarer
Stekt kveite med asiatisk saus
Gi kveitemiddagen en piff med en frisk og asiatisk-inspirert saus. Denne sausen passer ypperlig og gir den mektige fisken et smaksmessig løft.
[LES VIDERE… →]
Fredag, 8 Februar 2013 Ingen Kommentarer
Pytt-i-panne
Har du rester av grønnsaker, poteter og kjøtt og ikke vet hva du skal lage til middag – Pytt-i-panne!
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 5 Desember 2012 Ingen Kommentarer
Fluffy bondeomelett
Omelett er ”man-tager-hva-man-haver” og denne gangen ble det potet, løk og sopp – fordi det var sesong for både sopp og løk. Neste gang erstatter jeg kanskje soppen med skinke eller bacon.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 19 September 2012 Ingen Kommentarer
Pytt-i-panne
Pytt-i-panne; tja, hva er nå det? Stort sett restemat, vil jeg si. Når det ikke er det, så er blir det pytt-i-panne fordi fantasien ikke fikk noen idéer til noe «små-varmt» akkurat den dagen.
[LES VIDERE… →]
Torsdag, 17 November 2011 Ingen Kommentarer
Pølser, potetmos og stekt løk
De beste pølsene lager du selv, alternativt unner du deg noen skikkelig gode pølser og lager deg et smakelig måltid.
Tirsdag, 15 November 2011 1 Kommentar
Grillet pinnekjøtt – årets siste utegrill?
Med grillen nesten satt bort og pinnekjøttsesongen snart i gang – hva var mer naturlig enn grillet pinnekjøttt?
Onsdag, 12 Oktober 2011 2 Kommentarer
Squash-suppe
Mandag, 5 September 2011 Ingen Kommentarer
Bondeomelett
Heter det Bondeomelett fordi bonden alltid hadde de viktigste ingrediensene til denne retten; poteter og egg? For Superkokken er Bondeomelett redningen når han har potetrester, egg, litt løk, noen skinkerester – og liten tid til å lage mat.
Onsdag, 25 Mai 2011 Ingen Kommentarer
Minestrone
Denne italienske suppen krever to ting; Mange ferske grønnsaker og lang koketid. Ikke putt alt opp i gryta på en gang, men i rekkefølge etter hverandre som angitt nedenfor. Vask og kutt en grønnsak om gangen og la den surre sakte mens du forbereder neste.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 23 Mai 2011 Ingen Kommentarer