Inger Annes potetgrateng


Inger-Annes potetform er av den helnorske varianten og smaker kjempegodt. Superkokken antar at hun lager den på denne måten.
[LES VIDERE… →]

Mandag, 24 Februar 2014   Ingen Kommentarer

Stekt kveite med asiatisk saus


Gi kveitemiddagen en piff med en frisk og asiatisk-inspirert saus. Denne sausen passer ypperlig og gir den mektige fisken et smaksmessig løft.
[LES VIDERE… →]

Fredag, 8 Februar 2013   Ingen Kommentarer

Pytt-i-panne


Har du rester av grønnsaker, poteter og kjøtt og ikke vet hva du skal lage til middag – Pytt-i-panne!
[LES VIDERE… →]

Onsdag, 5 Desember 2012   Ingen Kommentarer

Fluffy bondeomelett


Omelett er ”man-tager-hva-man-haver” og denne gangen ble det potet, løk og sopp – fordi det var sesong for både sopp og løk. Neste gang erstatter jeg kanskje soppen med skinke eller bacon.
[LES VIDERE… →]

Onsdag, 19 September 2012   Ingen Kommentarer

Pytt-i-panne


Pytt-i-panne; tja, hva er nå det? Stort sett restemat, vil jeg si. Når det ikke er det, så er blir det pytt-i-panne fordi fantasien ikke fikk noen idéer til noe «små-varmt» akkurat den dagen.
[LES VIDERE… →]

Torsdag, 17 November 2011   Ingen Kommentarer

Pølser, potetmos og stekt løk


De beste pølsene lager du selv, alternativt unner du deg noen skikkelig gode pølser og lager deg et smakelig måltid.

[LES VIDERE… →]

Tirsdag, 15 November 2011   1 Kommentar

Grillet pinnekjøtt – årets siste utegrill?


Med grillen nesten satt bort og pinnekjøttsesongen snart i gang – hva var mer naturlig enn grillet pinnekjøttt?

[LES VIDERE… →]

Onsdag, 12 Oktober 2011   2 Kommentarer

Squash-suppe


Suppegjøken slår til igjen. En ny måte å bruke squash på.

[LES VIDERE… →]

Mandag, 5 September 2011   Ingen Kommentarer

Bondeomelett


Heter det Bondeomelett fordi bonden alltid hadde de viktigste ingrediensene til denne retten; poteter og egg? For Superkokken er Bondeomelett redningen når han har potetrester, egg,  litt løk, noen skinkerester – og liten tid til å lage mat.

[LES VIDERE… →]

Onsdag, 25 Mai 2011   Ingen Kommentarer

Minestrone


Denne italienske suppen krever to ting; Mange ferske grønnsaker og lang koketid. Ikke putt alt opp i gryta på en gang, men i rekkefølge etter hverandre som angitt nedenfor. Vask og kutt en grønnsak om gangen og la den surre sakte mens du forbereder neste.
[LES VIDERE… →]

Mandag, 23 Mai 2011   Ingen Kommentarer

Side 1 av 212