Gretes tørrfisk i form fra Ancona – Stoccafisso all’Anconetana
Søndag, 31 Mai 2015 Ingen Kommentarer
Bakt rødbet-salat
Bakte rødbeter smaker godt til det meste. Vi bruker den gjerne til fisk som spekesild, matjesild, på smørbrød og til ulike forretter. [LES VIDERE… →]
Mandag, 28 April 2014 Ingen Kommentarer
Asiatisk suppe med kyllingboller
Supper smaker best alltid ifølge Balle Klorin. Her er en oppskrift på grønnsakssuppe med deilige kyllingboller.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 5 Mars 2014 2 Kommentarer
Cajun Kyllingpasta
Dette er en delikat og smakfull pastarett med kylling, grønnsaker og masse krydder.
Denne retten kan se vanskelig ut å lage, men er egentlig veldig enkel.
[LES VIDERE… →]
Fredag, 21 Februar 2014 1 Kommentar
Risotto med grønnsaker
Hos Superkokken er mandag ofte en vegetar-dag. En dag i uka spises det vegetarisk.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 21 Januar 2013 Ingen Kommentarer
Kyllingfilet med sitronsaus
Prøv denne italienske klassikeren Kyllingfileter i mild sitronsaus – funker fint året rundt!
[LES VIDERE… →]
Fredag, 30 November 2012 Ingen Kommentarer
Kremet Maissuppe
Denne maissuppen er kjapp og enkel å lage og passer perfekt som en forrett.
[LES VIDERE… →]
Lørdag, 14 Januar 2012 Ingen Kommentarer
Helstekt svinefilet med kremet Dijonsennepssaus
Liker du sennep? Da passer denne retten perfekt for deg. Utrolig gode smaker.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 11 Januar 2012 Ingen Kommentarer
Aubergine med peperonata og potet
Tirsdag, 8 November 2011 1 Kommentar
Eggesalat – riktig gul og fin
Eggesalat er tingen når du ikke har noe spennende pålegg i kjøleskapet. I tillegg er det snakk om sunne saker – og selvsagt smakfulle saker.
Søndag, 17 Juli 2011 1 Kommentar