Rødspette
Får jeg fisk tre ganger i uken, så er jeg fornøyd. I dag er det rødspette på menyen. En pose rødspette-fileter steker jeg samtidig som jeg lager en liten salat ved siden av. Det er en rask og sunn middag!
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 22 August 2012 2 Kommentarer
Kjøttboller med koriander
Hva gjør du med en halv kilo karbonadedeig? Du kan for eksempel blande den med koriander og lage små kjøttboller som smaker deilig til lunsj, middag eller en snack når du er «fysen» på noe godt.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 15 August 2012 2 Kommentarer
Ovnsstekte nakkekoteletter
Nakkekoteletter med rosmarin, her servert med friterte squash og mint og peperonata
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 6 Juni 2012 Ingen Kommentarer
Pasta med laks
Her er pastaretten ingen takker nei til. Selv ikke kokken fordi den er så lett å lage
Onsdag, 23 Mai 2012 Ingen Kommentarer
Fennikelsalat med ørret
Denne deilige og sunne salaten ble til etter at jeg hadde bakt en altfor stor ørret og av restematen fikk jeg en flott lunsjsalat.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 16 Mai 2012 Ingen Kommentarer
Skreisesongen er ennå ikke slutt
Årets skreisesong har vært eventyrlig. Superkokken spiser Skrei-mølje så lenge han kan.
[LES VIDERE… →]
Torsdag, 29 Mars 2012 Ingen Kommentarer
Helstekt svinefilet med kremet saus
Denne retten er ganske så lik den kjente italienske retten Braciole alla Panna. Men vi velger å bruke helstekt svinefilet i stedet for svinekoteletter.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 21 Mars 2012 Ingen Kommentarer
Ovnsstekte potetbåter med ostesaus
Disse ovnsstekte potetbåtene med ost passer til alle typer kjøtt, i tillegg til at de kan serveres som en liten snack til fotballkampen.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 14 Mars 2012 1 Kommentar
Potetpuré med timian og hvitløk
Potetpuré passer perfekt til de fleste kjøttretter. Hvorfor ikke prøve en ny og mer smakfull potetpuré?
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 7 Mars 2012 Ingen Kommentarer
Krydderboller
Dette er karbonader med krydder, kjærlighet og litt ekstra tid. Med andre ord; ingredienser som lønner seg. Her er oppskriften og fremgangsmåten:
[LES VIDERE… →]
Mandag, 20 Februar 2012 Ingen Kommentarer