Lammeskiver med aprikos og krydder


Lam og aprikos er ingredienser som gir spennende smaksopplevelser.
[LES VIDERE… →]

Søndag, 9 Desember 2012   Ingen Kommentarer

Kyllingsalat fra Antalya


Fritt etter Kristine og Inger-Annes favoritt – Tyrkisk kyllingsalat. Etter ferien var det ikke bare vanlige ferieminner vi fikk ta del i – også matminner. Her er en fantastisk kyllingsalat som ble delt – gjenskapt – og spist. [LES VIDERE… →]

Fredag, 7 Desember 2012   Ingen Kommentarer

Pytt-i-panne


Har du rester av grønnsaker, poteter og kjøtt og ikke vet hva du skal lage til middag – Pytt-i-panne!
[LES VIDERE… →]

Onsdag, 5 Desember 2012   Ingen Kommentarer

Spaghetti Bolognese


Den klassiske italienske kjøttsausen til alle typer pasta og andre retter. Den kommer opprinnelig fra Bologna, og servert med fersk pasta kalles den Pasta Bolognese. Selve kjøttsausen heter Ragù.
[LES VIDERE… →]

Mandag, 3 Desember 2012   Ingen Kommentarer

Kyllingfilet med sitronsaus


Prøv denne italienske klassikeren Kyllingfileter i mild sitronsaus – funker fint året rundt!
[LES VIDERE… →]

Fredag, 30 November 2012   Ingen Kommentarer

Pølser og linser


Pølser og linser, ikke bare italiensk nyttårsmeny, men også enkel og rask hverdagsmat for norske ganer. Uten pølser er dette en ypperlig vegetarrett.
[LES VIDERE… →]

Mandag, 26 November 2012   Ingen Kommentarer

Kål


En fantastisk smakfull og enkel høstrett av kål og svinekjøtt.
[LES VIDERE… →]

Fredag, 23 November 2012   Ingen Kommentarer

Helstekt Entrecôte med gurøtter og potetpuré


Hvis det er vanskelig å steke skiver – marinér en hel entrecôte og stek den hel! Lekkert, smakfullt og mørt.
[LES VIDERE… →]

Fredag, 16 November 2012   Ingen Kommentarer

Fritt etter Inger Annes tunfisksalat


Tunfisksalat er et kinderegg; lett å lage, sunt og smaker godt.
[LES VIDERE… →]

Mandag, 12 November 2012   1 Kommentar

Boknafisk


Boknafisk er lofotskrei hengt til tørk i vintermånedene, altså «bokna» torsk. Boknafisk er en av mine favoritter og den kan serveres på mange måter og gjerne med bacon og gulrotstuing – med eller uten akevitt, uansett blir det et festmåltid.
[LES VIDERE… →]

Onsdag, 7 November 2012   Ingen Kommentarer

Side 3 av 1412345...10...Siste »