Pai med skinke


Pai er pai!

Lag den som en rett til lunsj, til middag eller kvelds. Pai kan spises varm eller kald. Den er ypperlig som turmat for de som liker å spise i friluft. Pai er også fingermat dersom du serverer den kald og i små terninger.
[LES VIDERE… →]

Mandag, 4 Februar 2013   Ingen Kommentarer

Antipasti


Den beste tomat- og chilitapenaden lager du selv. Enkelt og greit.
[LES VIDERE… →]

Fredag, 1 Februar 2013   Ingen Kommentarer

Penne med sopp


Sopp og pasta er en deilig kombinasjon, og her kan du bruke både tørket sopp fra årets sopptur eller ferske. Begge deler smaker fortreffelig.
[LES VIDERE… →]

Onsdag, 30 Januar 2013   Ingen Kommentarer

Pasta med Luganighetta


Baker og mesterkokk Paolo Fontana slår til igjen med en hot og smakfull pastarett. Han bruker kjøtt fra Luganighetta-pølser. Disse pølsene får du ikke tak i i Norge, så her kommer en variant som du enkelt kan lage selv – malt svinekjøtt og tilsvarende krydder. Buon Appetito!
[LES VIDERE… →]

Mandag, 28 Januar 2013   Ingen Kommentarer

Salt lammeskank


En litt anderledes måte å lage lammeskank på. Saltingen gjør at kjøttet blir saftig, mørt, løsner fra benet og deler seg i delikate skiver. Sausen lager seg nesten helt på egen hånd.
[LES VIDERE… →]

Fredag, 25 Januar 2013   Ingen Kommentarer

Pinnekjøtt


Pinnekjøtt – slik får du det garantert saftig! Oppskriften er inspirert av Eyvind Hellstrøm.
[LES VIDERE… →]

Fredag, 11 Januar 2013   Ingen Kommentarer

Rullader av butterdeig med svinekjøtt


En av Superkokkens yndlings-snacks er butterdeig med svinekjøtt. Egner seg ypperlig  som en liten smakebit til et godt glass prosecco før maten eller som en enkel forrett.
[LES VIDERE… →]

Onsdag, 9 Januar 2013   Ingen Kommentarer

Sursild med havtorn


Sunne saker som smaker både med og uten snaps. Denne silden smaker godt som pålegg til grovt brød eller som en liten snack servert med varme, nykokte poteter til.

[LES VIDERE… →]

Mandag, 31 Desember 2012   1 Kommentar

Arnsteins rypebryst på en seng av polenta og soppsaus


Superkokkens jul er vilt og vilt er julen. Dersom du ikke er jeger selv og har den store tilgangen til ryper, fortvil ikke. Denne retten egner seg også flott å servere som en liten forrett – for da trenger du bare en rype eller to. Selvfølgelig litt avhengig  hvor mange dere er til bords.
[LES VIDERE… →]

Onsdag, 19 Desember 2012   Ingen Kommentarer

Svineribbe


Svineribbe er julemat og førjulsmat. Har du godt kjøtt og denne oppskriften, blir ribben saftig og svoren sprø. Superkokken lar seg gjerne inspirere av Chef Hellstrøms måte å tilberede julens klassiker på. Det aller viktigste dog, er kvaliteten på kjøttet. Unngå å kjøpe industrigris – kjøp heller en glad gris!
[LES VIDERE… →]

Torsdag, 13 Desember 2012   Ingen Kommentarer

Side 2 av 1412345...10...Siste »