Beurre Blanc – fiskesaus
Beurre Blanc – saus til fisk. Den er kjapp og enkel å lage, og må lages like før du skal servere. Opprinnelig en standard saus til gjedde og sild. Prøv den til andre typer fisk også.
Tirsdag, 9 August 2011 Ingen Kommentarer
Stekt makrell med rømmesaus
Stekt makrell med rømmesaus er en utrolig enkel rett som tar kort tid å lage og ikke er særlig kostbar, spesielt dersom du er så heldig å få makrellen på kroken selv. Du kan selv velge om du vil steke hele fisken, eller som Superkokken ofte gjør, bruke fileter.
Tirsdag, 9 August 2011 1 Kommentar
Fritert fjellørret i grønnsak vinaigre
Dette er en klassisk oppskrift på bondekost fra Italia ‘Pesce in Carpione’. Ulike typer småfisk brukes; sardiner, ørret samt en som heter Alborelle. [LES VIDERE… →]
Mandag, 8 August 2011 Ingen Kommentarer
Squash med egg
En liten kveldsrett, en rask middagsrett, eller godt tilbehør til parmaskinke og salami
Lørdag, 6 August 2011 Ingen Kommentarer
Spaghetti m/Tomat og basilikum
Torsdag, 4 August 2011 Ingen Kommentarer
Pannestekt kylling med sitron
Italienske retter er ofte raske og ukompliserte å lage, og fremheves av noen få smaktilsetninger – som imidlertid passer helt perfekt. Her: Kylling, sitron og rosmarin. Er det én kyllingrett – så er det denne.
Onsdag, 3 August 2011 Ingen Kommentarer
Fritterte Squash-blomster
Søndag, 31 Juli 2011 2 Kommentarer
Kalve-schnitzel m/Marsala
En ny variant av kalve-schnitzel. Denne gang med Marsala – hetvin fra Marsala, Sicilia. [LES VIDERE… →]
Søndag, 24 Juli 2011 Ingen Kommentarer
Boeuf Bourguignon – oksekjøtt i rødvin
En berømt fransk klassiker som kan lages på flere forskjellige måter. Julia Child gjorde den berømt – nå kan også du lage den. Hun laget den i ovnen. Superkokken lager den oppå.
Fredag, 22 Juli 2011 Ingen Kommentarer
Ferske hjemmelagde pølser, Luganighetta
Pølser slik de lages i Italia og Ticino i Sveits. Smaken varierer fra pølsemaker til pølsemaker. Felles er at denne typen pølse kveiles opp og legges på grillen eller panna. Her følger en standard oppskrift:
Onsdag, 20 Juli 2011 Ingen Kommentarer