Spinatsuppe


Sulten Superkokk har 30 minutter på seg til å lage mat og spise før han må dra – hva gjør han? Lager spinatsuppe!

[LES VIDERE… →]

Fredag, 9 September 2011   2 Kommentarer

Evens fiskeburger



Even har levd alle sine år ved havet – han KAN fisk. I hans fiskeburgere er det ikke mye mel og skit. Her en spennende 2-fisk-variant [LES VIDERE… →]

Tirsdag, 6 September 2011   2 Kommentarer

Squash-suppe


Suppegjøken slår til igjen. En ny måte å bruke squash på.

[LES VIDERE… →]

Mandag, 5 September 2011   Ingen Kommentarer

Peperonata


‘Peperonata’ heter denne på italiensk – på norsk, tja … kanskje ‘paprika-gryte med tomatsaus’. Ikke så sexy tittel kanskje, men smaken er faderullan meg god, til tross for at det er så enkelt å lage denne velsmakende grønnsaksretten, som passer både til andre grønnsaker, stekte og kokte – og også kjøtt.

[LES VIDERE… →]

Fredag, 2 September 2011   1 Kommentar

Biff og bearnaise


Biff med bearnaise – mer enn greit og godt! En saus med historikk tilbake til begynnelsen av 1800-tallet.

[LES VIDERE… →]

Onsdag, 24 August 2011   3 Kommentarer

Dim Sum med reker


Dim Sum, eller Wonton dumpling, er ikke så vanskelig å lage, og er en fin avveksling til Taco på fredager. Dim Sum er opprinnelig frokost-mat fra Hong Kong og deromkring. [LES VIDERE… →]

Mandag, 22 August 2011   2 Kommentarer

Fritert basilikum


Når det er sommertid og det bugner med basilikum, napp noen blader og fritér dem. Ypperlig til terrassekosen med et glass kaldt hvitvin til.

[LES VIDERE… →]

Torsdag, 18 August 2011   Ingen Kommentarer

Gratinerte muslinger



‘Capesante gratinate’ på italiensk. Som forrett får den tennene til å løpe i vann
[LES VIDERE… →]

Tirsdag, 16 August 2011   1 Kommentar

Krabbe og hummer



Hva er mer sommer enn selvfanget kokt krabbe! Hvordan koke og hvilket tilbehør? Les mer:

[LES VIDERE… →]

Lørdag, 13 August 2011   Ingen Kommentarer

Sabines fjellørret


Hva kan måle seg med selvfisket fjellørret. OK, da..Sabine og Superkokkens andre gode hjelpere fikk fisken.
På bordet kom den, med italienskinspirerte grønnsaker og beurre blanc saus.

[LES VIDERE… →]

Onsdag, 10 August 2011   2 Kommentarer

Side 10 av 14« Første...89101112...Siste »