Gretes tørrfisk i form fra Ancona – Stoccafisso all’Anconetana
Søndag, 31 Mai 2015 Ingen Kommentarer
Smørbrød med rødspette
Godt brød, godt pålegg gjør underverker. Her er det surdeigsbrød med rødspette på menyen. [LES VIDERE… →]
Onsdag, 30 April 2014 Ingen Kommentarer
Bakt rødbet-salat
Bakte rødbeter smaker godt til det meste. Vi bruker den gjerne til fisk som spekesild, matjesild, på smørbrød og til ulike forretter. [LES VIDERE… →]
Mandag, 28 April 2014 Ingen Kommentarer
Kald potetsalat
Kald potetsalat går fint på varme dager og passer ypperlig til kald mat som for eksempel reker, røkelaks, kokt og røkt skinke, spekemat – og hva du nå ellers måtte ha på lager.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 21 April 2014 Ingen Kommentarer
Jordskokksuppe med sopp
Jordskokksuppe er en rotekte suppe full av minner, smak og sunne saker. Lett å lage og takknemlig å by på.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 9 April 2014 Ingen Kommentarer
Fiskekaker
Hjemmelagde fiskekaker er toppen! Disse smaker like godt til middag sammen med grønnsaker og gode poteter, som til pålegg i matpakken eller til salaten. Prøv selv…
[LES VIDERE… →]
Mandag, 17 Mars 2014 Ingen Kommentarer
Inger Annes potetgrateng
Inger-Annes potetform er av den helnorske varianten og smaker kjempegodt. Superkokken antar at hun lager den på denne måten.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 24 Februar 2014 Ingen Kommentarer
Cajun Kyllingpasta
Dette er en delikat og smakfull pastarett med kylling, grønnsaker og masse krydder.
Denne retten kan se vanskelig ut å lage, men er egentlig veldig enkel.
[LES VIDERE… →]
Fredag, 21 Februar 2014 1 Kommentar
Wienersnitzel
Klassisk Wienersnitzel – sprø på yttersiden – saftig og smakfull på innsiden
[LES VIDERE… →]
Fredag, 8 November 2013 5 Kommentarer
Omelett med squash
Omelett med ny vri!
[LES VIDERE… →]
Mandag, 4 November 2013 Ingen Kommentarer