Cajun Kyllingpasta


Cajun Kyllingpasta

Dette er en delikat og smakfull pastarett med kylling, grønnsaker og masse krydder.

Denne retten kan se vanskelig ut å lage, men er egentlig veldig enkel.
[LES VIDERE… →]

Fredag, 21 Februar 2014   1 Kommentar

Penne med sopp


Sopp og pasta er en deilig kombinasjon, og her kan du bruke både tørket sopp fra årets sopptur eller ferske. Begge deler smaker fortreffelig.
[LES VIDERE… →]

Onsdag, 30 Januar 2013   Ingen Kommentarer

Pasta med Luganighetta


Baker og mesterkokk Paolo Fontana slår til igjen med en hot og smakfull pastarett. Han bruker kjøtt fra Luganighetta-pølser. Disse pølsene får du ikke tak i i Norge, så her kommer en variant som du enkelt kan lage selv – malt svinekjøtt og tilsvarende krydder. Buon Appetito!
[LES VIDERE… →]

Mandag, 28 Januar 2013   Ingen Kommentarer

Kikertersuppe


En praktfull suppe for alle anledninger, godt på kalde og våte dager

[LES VIDERE… →]

Onsdag, 4 Januar 2012   1 Kommentar

Pasta med blåmuggost


En utrolig rask måte (5 minutter tok det) å lage denne pasta-retten. Superkokken prøvde denne gang med en smørbar variant av blåmuggost til erstatning for Gorgonzola. Det ble velsmakende!

[LES VIDERE… →]

Mandag, 5 Desember 2011   Ingen Kommentarer

Mest lest på Superkokken.no i September


Her er en oversikt over de fem mest leste oppskriftene på Superkokken.no den siste måneden.

[LES VIDERE… →]

Mandag, 3 Oktober 2011   1 Kommentar

Provencalsk kyllinggryte


Denne retten er veldig enkel, men kjempegod både til hverdag og til fest. Ta en kjapp variant å bruk provencekrydder, eller lag denne blandingen selv ut i fra gode, duftende urter som vokser i Sør-Frankrike.

[LES VIDERE… →]

Søndag, 3 Juli 2011   3 Kommentarer

Fiskegrateng


Om du bruker fersk eller kokt fisk, så kan du kjapt lage en fiskegrateng. Her er det brukt ferdig kokt fisk.

[LES VIDERE… →]

Fredag, 10 Juni 2011   Ingen Kommentarer

Pastasalat med pesto


Pastasalat med pesto er fort gjort og smaker godt med ferskt brød og et glass vin. Denne pastasalaten kan godt overnatte i kjøleskapet og nytes dagen etter den er laget. Pastasalat kan være et godt matpakkealternativ, den passer også godt på koldtbord og som en liten kveldssnack.

1 lite glass pesto
Basilikum
1 rødløk
3-4 tomater
En håndfull oliven (de med sten er saftigst og smaker best)
450 gr pasta – bruk penne eller lignende
Olivenolje + salt

 

Fremgangsmåte:

Kok pastaen og skyll den i kaldt vann. Tilsett pesto. Rør forsiktig.
Finhakk løk. Tomater kuttes i passelige biter. Basilikumen rives – skjærer du den, blir den fort brun i snittflaten.
Bland det hele. Pynt med oliven og hell en skvett god olivenolje over. Strø over en klype salt.

Mandag, 23 Mai 2011   Ingen Kommentarer

Side 1 av 11