Cajun Kyllingpasta
Dette er en delikat og smakfull pastarett med kylling, grønnsaker og masse krydder.
Denne retten kan se vanskelig ut å lage, men er egentlig veldig enkel.
[LES VIDERE… →]
Fredag, 21 Februar 2014 1 Kommentar
Penne med sopp
Sopp og pasta er en deilig kombinasjon, og her kan du bruke både tørket sopp fra årets sopptur eller ferske. Begge deler smaker fortreffelig.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 30 Januar 2013 Ingen Kommentarer
Pasta med Luganighetta
Baker og mesterkokk Paolo Fontana slår til igjen med en hot og smakfull pastarett. Han bruker kjøtt fra Luganighetta-pølser. Disse pølsene får du ikke tak i i Norge, så her kommer en variant som du enkelt kan lage selv – malt svinekjøtt og tilsvarende krydder. Buon Appetito!
[LES VIDERE… →]
Mandag, 28 Januar 2013 Ingen Kommentarer
Kikertersuppe
Onsdag, 4 Januar 2012 1 Kommentar
Pasta med blåmuggost
En utrolig rask måte (5 minutter tok det) å lage denne pasta-retten. Superkokken prøvde denne gang med en smørbar variant av blåmuggost til erstatning for Gorgonzola. Det ble velsmakende!
Mandag, 5 Desember 2011 Ingen Kommentarer
Mest lest på Superkokken.no i September
Her er en oversikt over de fem mest leste oppskriftene på Superkokken.no den siste måneden.
Mandag, 3 Oktober 2011 1 Kommentar
Provencalsk kyllinggryte
Denne retten er veldig enkel, men kjempegod både til hverdag og til fest. Ta en kjapp variant å bruk provencekrydder, eller lag denne blandingen selv ut i fra gode, duftende urter som vokser i Sør-Frankrike.
Søndag, 3 Juli 2011 3 Kommentarer
Fiskegrateng
Om du bruker fersk eller kokt fisk, så kan du kjapt lage en fiskegrateng. Her er det brukt ferdig kokt fisk.
Fredag, 10 Juni 2011 Ingen Kommentarer
Pastasalat med pesto
Pastasalat med pesto er fort gjort og smaker godt med ferskt brød og et glass vin. Denne pastasalaten kan godt overnatte i kjøleskapet og nytes dagen etter den er laget. Pastasalat kan være et godt matpakkealternativ, den passer også godt på koldtbord og som en liten kveldssnack.
1 lite glass pesto
Basilikum
1 rødløk
3-4 tomater
En håndfull oliven (de med sten er saftigst og smaker best)
450 gr pasta – bruk penne eller lignende
Olivenolje + salt
Fremgangsmåte:
Kok pastaen og skyll den i kaldt vann. Tilsett pesto. Rør forsiktig.
Finhakk løk. Tomater kuttes i passelige biter. Basilikumen rives – skjærer du den, blir den fort brun i snittflaten.
Bland det hele. Pynt med oliven og hell en skvett god olivenolje over. Strø over en klype salt.
Mandag, 23 Mai 2011 Ingen Kommentarer