Aubergine m/Parmesan
Nærmest en Aubergine-lasagne, men uten lasagne-plater. Lag på lag med aubergine, tomatsaus og ost. Du kan bruke pasta i den også. Superkokken synes den er vel så bra uten, en rett som passer til enhvert tidspunkt og enhver anledning. Dette er egentlig halveis en grillrett, der aubergineskivene fort og greit legges på grillen før de går inn i ovnen. [LES VIDERE… →]
Onsdag, 15 Juni 2011 6 Kommentarer
Antipasti – småretter før hovedretten
Forretter – eller antipasti – som de gjerne kalles i Italia, behøver ikke være tidkrevende. Denne er gjort på 5 minutter, og er smaksbomber av fisk, kjøtt, grønnsaker og ost.
Torsdag, 9 Juni 2011 1 Kommentar
Spaghetti med rucola-pesto
Pesto til pasta kan lages av forskjellige urter. Fremgangsmåten er lik. Her har superkokken brukt rucola.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 6 Juni 2011 6 Kommentarer
Pasta all’ Amatriciana – pasta m/tomat, bacon og chili
Pasta all’Amatriciana er så god at man ikke kan tro den bare tar 20 minutter å lage. Smaksrik og kraftfull, sommer som vinter, alene eller som intro til noe mer…..
Italienerne bruker pancetta – tilsvarende sideflesk hos oss… men bacon går også bra. [LES VIDERE… →]
Lørdag, 4 Juni 2011 1 Kommentar
Potetmos
Alle barn og voksnes favoritt. Hva er det man ikke kan spise potetmos til? Eller potatíssmos som svenskene sier.
Tirsdag, 31 Mai 2011 2 Kommentarer
Tagliatelle al pesto
Å heller bruke tagliatelle istedet for spagetti gjør pastaretten plutselig mer spennende! Her gir Superkokken deg en oppskrift på en enkel, og svært velsmakende pasta. Grønne grønnsaker er godt og gir masse energi, hele året rundt.
Tirsdag, 24 Mai 2011 Ingen Kommentarer
Spaghetti carbonara
Carbonara er en spennende rett som passer både for små og store. Vi velger å lage vår Carbonara ut i fra den genuine måten å lage denne romerske retten på.
Onsdag, 18 Mai 2011 Ingen Kommentarer