Tartar


Tartar – en lettere versjon enn den tradisjonelle

[LES VIDERE… →]

Tirsdag, 4 Oktober 2011   Ingen Kommentarer

Fettuccine med fersk sopp


Fersk sopp og pasta  – vidunderlig kombinasjon

[LES VIDERE… →]

Tirsdag, 27 September 2011   Ingen Kommentarer

Broccoli med ost


Dampet broccoli sautert i smør, deretter rørt ut med ost – perfekt til stekte kjøttretter.

[LES VIDERE… →]

Mandag, 19 September 2011   Ingen Kommentarer

Lasagne al ragù



Ragù er Bolognese saus, og brukes til mange typer pasta; Tagliatelle, spaghetti, fettucine, papardelle osv osv. Her følger oppskriften på det som regnes den originale Ragù – denne gang sammen med lasagne.

[LES VIDERE… →]

Tirsdag, 6 September 2011   21 Kommentarer

Lasagne med squash



Lasagne al zucchine. Nesten low carb…….

[LES VIDERE… →]

Lørdag, 27 August 2011   Ingen Kommentarer

Gratinerte muslinger



‘Capesante gratinate’ på italiensk. Som forrett får den tennene til å løpe i vann
[LES VIDERE… →]

Tirsdag, 16 August 2011   1 Kommentar

Spaghetti med muslinger


Spaghetti, olivenolje, hvitløk, persille og muslinger. Det lukter Italia! – Bel Paese

[LES VIDERE… →]

Torsdag, 11 August 2011   2 Kommentarer

Italienske kjøttboller


Italienske kjøttboller serveres i tomatsaus med stekte grønnsaker til, eller som her – med pasta.

[LES VIDERE… →]

Tirsdag, 12 Juli 2011   2 Kommentarer

Risotto


Kan du lage én type – kan du lage dem alle! Lag risotto slik de gjør det i Italia. Her med Steinsopp.

[LES VIDERE… →]

Torsdag, 30 Juni 2011   Ingen Kommentarer

Orecchiette med broccoli


Broccoli, ansjos og hviløk er fantastisk sammen, og er en klassisk kombinasjon med Orecchiette. Pastaen har sitt navn etter øre = ore, da den har form som små ører.  Opprinnelig stammer den fra Puglia i Sør-Italia. Om smakfullhet og eleganse kan kobles med enkelhet, er det denne pastaretten.

[LES VIDERE… →]

Tirsdag, 28 Juni 2011   3 Kommentarer

Side 3 av 41234