Tartar
Tirsdag, 4 Oktober 2011 Ingen Kommentarer
Fettuccine med fersk sopp
Tirsdag, 27 September 2011 Ingen Kommentarer
Broccoli med ost
Dampet broccoli sautert i smør, deretter rørt ut med ost – perfekt til stekte kjøttretter.
Mandag, 19 September 2011 Ingen Kommentarer
Lasagne al ragù
Ragù er Bolognese saus, og brukes til mange typer pasta; Tagliatelle, spaghetti, fettucine, papardelle osv osv. Her følger oppskriften på det som regnes den originale Ragù – denne gang sammen med lasagne.
Tirsdag, 6 September 2011 21 Kommentarer
Lasagne med squash
Lørdag, 27 August 2011 Ingen Kommentarer
Gratinerte muslinger
‘Capesante gratinate’ på italiensk. Som forrett får den tennene til å løpe i vann
[LES VIDERE… →]
Tirsdag, 16 August 2011 1 Kommentar
Spaghetti med muslinger
Spaghetti, olivenolje, hvitløk, persille og muslinger. Det lukter Italia! – Bel Paese
Torsdag, 11 August 2011 2 Kommentarer
Italienske kjøttboller
Italienske kjøttboller serveres i tomatsaus med stekte grønnsaker til, eller som her – med pasta.
Tirsdag, 12 Juli 2011 2 Kommentarer
Risotto
Kan du lage én type – kan du lage dem alle! Lag risotto slik de gjør det i Italia. Her med Steinsopp.
Torsdag, 30 Juni 2011 Ingen Kommentarer
Orecchiette med broccoli
Broccoli, ansjos og hviløk er fantastisk sammen, og er en klassisk kombinasjon med Orecchiette. Pastaen har sitt navn etter øre = ore, da den har form som små ører. Opprinnelig stammer den fra Puglia i Sør-Italia. Om smakfullhet og eleganse kan kobles med enkelhet, er det denne pastaretten.
Tirsdag, 28 Juni 2011 3 Kommentarer