Pasta med laks
Her er pastaretten ingen takker nei til. Selv ikke kokken fordi den er så lett å lage
Onsdag, 23 Mai 2012 Ingen Kommentarer
Kikertersuppe
Onsdag, 4 Januar 2012 1 Kommentar
Nyttårspølser – Cotechino
Nyttårspølser ‘Cotechino’ som tradisjonelt serveres med linser rundt nyttårstider i Sveits og Italia. Enkle å lage – grovmalt svinekjøtt puttes i servelat-skinn og sydes i ca 1 time.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 28 Desember 2011 Ingen Kommentarer
Linguine med tomtatsaus
Pasta med delikat tomatsaus av purerte grønnsaker. Lett og perfekt forrett til en større middag.
Torsdag, 22 Desember 2011 2 Kommentarer
Pasta med blåmuggost
En utrolig rask måte (5 minutter tok det) å lage denne pasta-retten. Superkokken prøvde denne gang med en smørbar variant av blåmuggost til erstatning for Gorgonzola. Det ble velsmakende!
Mandag, 5 Desember 2011 Ingen Kommentarer
Aubergine med peperonata og potet
Tirsdag, 8 November 2011 1 Kommentar
Ovnsbakt polenta
En flott måte å bruke opp polentaen som ble igjen fra i går – polenta, bacon, parmesan og salvie
Mandag, 31 Oktober 2011 Ingen Kommentarer
Polenta med pølser i løksaus
i Nord-Italia og Ticino er polenta som poteter i Norge. [LES VIDERE… →]
Tirsdag, 25 Oktober 2011 Ingen Kommentarer
Omelett à la Hellstrøm
Denne er tatt fra Hellstrøms bok ‘Enkelt & Perfekt’. Simplethen Superkokkens yndlingsomelett. Til frokost lunch, eller kvelds. Passer flott til spekeskinke, salame og sprøtt grovt landbrød og smør.
Lørdag, 22 Oktober 2011 1 Kommentar
Lasagne med skinke og tomat
Torsdag, 20 Oktober 2011 Ingen Kommentarer