Pasta med laks


Her er pastaretten ingen takker nei til. Selv ikke kokken fordi den er så lett å lage

[LES VIDERE… →]

Onsdag, 23 Mai 2012   Ingen Kommentarer

Kikertersuppe


En praktfull suppe for alle anledninger, godt på kalde og våte dager

[LES VIDERE… →]

Onsdag, 4 Januar 2012   1 Kommentar

Nyttårspølser – Cotechino


Nyttårspølser ‘Cotechino’ som tradisjonelt serveres med linser rundt nyttårstider i Sveits og Italia. Enkle å lage – grovmalt svinekjøtt puttes i servelat-skinn og sydes i ca 1 time.
[LES VIDERE… →]

Onsdag, 28 Desember 2011   Ingen Kommentarer

Linguine med tomtatsaus


Pasta med delikat tomatsaus av purerte grønnsaker. Lett og perfekt forrett til en større middag.

[LES VIDERE… →]

Torsdag, 22 Desember 2011   2 Kommentarer

Pasta med blåmuggost


En utrolig rask måte (5 minutter tok det) å lage denne pasta-retten. Superkokken prøvde denne gang med en smørbar variant av blåmuggost til erstatning for Gorgonzola. Det ble velsmakende!

[LES VIDERE… →]

Mandag, 5 Desember 2011   Ingen Kommentarer

Aubergine med peperonata og potet



En hel-vegetar middag eller lunch – perfekt match

[LES VIDERE… →]

Tirsdag, 8 November 2011   1 Kommentar

Ovnsbakt polenta


En flott måte å bruke opp polentaen som ble igjen fra i går – polenta, bacon, parmesan og salvie

[LES VIDERE… →]

Mandag, 31 Oktober 2011   Ingen Kommentarer

Polenta med pølser i løksaus


i Nord-Italia og Ticino er polenta som poteter i Norge. [LES VIDERE… →]

Tirsdag, 25 Oktober 2011   Ingen Kommentarer

Omelett à la Hellstrøm


Denne er tatt fra Hellstrøms bok ‘Enkelt & Perfekt’. Simplethen Superkokkens yndlingsomelett. Til frokost lunch, eller kvelds. Passer flott til spekeskinke, salame og sprøtt grovt landbrød og smør.

[LES VIDERE… →]

Lørdag, 22 Oktober 2011   1 Kommentar

Lasagne med skinke og tomat


Torsdag, 20 Oktober 2011   Ingen Kommentarer

Side 2 av 41234