Frisk asparges og parmesanost i serrano


Asparges og parmesanost i serrano er en delikat liten rett som passer både som forrett og som en smårett hvis du en kveld skulle få lyst på noe godt.
[LES VIDERE… →]

fredag, 19 april 2013   Ingen Kommentarer

Penne med sopp


Sopp og pasta er en deilig kombinasjon, og her kan du bruke både tørket sopp fra årets sopptur eller ferske. Begge deler smaker fortreffelig.
[LES VIDERE… →]

onsdag, 30 januar 2013   Ingen Kommentarer

Pasta med Luganighetta


Baker og mesterkokk Paolo Fontana slår til igjen med en hot og smakfull pastarett. Han bruker kjøtt fra Luganighetta-pølser. Disse pølsene får du ikke tak i i Norge, så her kommer en variant som du enkelt kan lage selv – malt svinekjøtt og tilsvarende krydder. Buon Appetito!
[LES VIDERE… →]

mandag, 28 januar 2013   Ingen Kommentarer

Risotto med grønnsaker


Hos Superkokken er mandag ofte en vegetar-dag. En dag i uka spises det vegetarisk.
[LES VIDERE… →]

mandag, 21 januar 2013   Ingen Kommentarer

Rullader av butterdeig med svinekjøtt


En av Superkokkens yndlings-snacks er butterdeig med svinekjøtt. Egner seg ypperlig  som en liten smakebit til et godt glass prosecco før maten eller som en enkel forrett.
[LES VIDERE… →]

onsdag, 9 januar 2013   Ingen Kommentarer

Lasagne med squash


En deilig vegetar-lasagne! Du kan lage en stor porsjon når du først er i gang, da den egner seg fint å fryse ned.
[LES VIDERE… →]

mandag, 7 januar 2013   Ingen Kommentarer

Risotto med asparges


Risotto tar litt tid å lage. Det er slow food, men du verden hvor fornøyd blir man ikke etter et godt risotto-måltid!
[LES VIDERE… →]

tirsdag, 11 desember 2012   Ingen Kommentarer

Blomkålgrateng med bacon


Blomkålgrateng lager du med eller uten bacon – det spørs bare hva du skal bruke den til. Som rett på egenhånd tilsetter du litt bacon, som tilbehør til kjøtt lager du den uten bacon.
[LES VIDERE… →]

mandag, 29 oktober 2012   Ingen Kommentarer

Fluffy bondeomelett


Omelett er ”man-tager-hva-man-haver” og denne gangen ble det potet, løk og sopp – fordi det var sesong for både sopp og løk. Neste gang erstatter jeg kanskje soppen med skinke eller bacon.
[LES VIDERE… →]

onsdag, 19 september 2012   Ingen Kommentarer

Grillede oregano- og parmesantomater


Litt parmesan, oregano og olivenolje er alt som skal til for å gjøre tomater om til et perfekt tilbehør.

Dette tilbehøret smaker også veldig godt på brødskiver.
[LES VIDERE… →]

fredag, 7 september 2012   Ingen Kommentarer

Side 1 av 41234