Mest lest på Superkokken.no i mars
Her er en oversikt over de fem mest leste oppskriftene på Superkokken.no i mars.
[LES VIDERE… →]
Tirsdag, 1 April 2014 Ingen Kommentarer
Crostini med grillet paprika og brie
Server grillet paprika og brie på crostini, og du har en perfekt tapas.
Ingrediensene til denne retten har du kanskje allerede liggende, så da er det bare til å sette i gang hvis du er lysten på noe digg.
[LES VIDERE… →]
Fredag, 14 Februar 2014 Ingen Kommentarer
Grillede oregano- og parmesantomater
Litt parmesan, oregano og olivenolje er alt som skal til for å gjøre tomater om til et perfekt tilbehør.
Dette tilbehøret smaker også veldig godt på brødskiver.
[LES VIDERE… →]
Fredag, 7 September 2012 Ingen Kommentarer
Bulgursalat med bacon og egg
Bulgur er en deilig ingrediens i salat – den gir en ekstra piff. Her får du oppskriften på en salat som er et rikelig måltid i seg selv, ikke bare som tilbehør til andre retter.
[LES VIDERE… →]
Fredag, 31 August 2012 Ingen Kommentarer
Aubergine med peperonata og potet
Tirsdag, 8 November 2011 1 Kommentar
Redd urtene før frosten kommer
Det du ikke har brukt opp fra urtekassene og bed i løpet av sommeren, kan tas inn og tørkes. På den måten har du sommerens urter hele året. Over: Tørket oregano fra Sicilia, som ser helt annerledes ut enn den jeg har dyrket. Ingen søndagsfrokost her i huset uten oregano på egget…….mmmmm!
Søndag, 28 August 2011 Ingen Kommentarer
Tørkede tomater i olje
Tørkede tomater som du selv legger ned i olje kan anbefales. Hører selvsagt hjemme som forrett (antipasto), og som småspise til velkomstdrinken. Det er jo også en fantastisk oppmerksomhet å ta med seg når man er innbudt til middag.
Onsdag, 13 Juli 2011 Ingen Kommentarer
Aubergine m/Parmesan
Nærmest en Aubergine-lasagne, men uten lasagne-plater. Lag på lag med aubergine, tomatsaus og ost. Du kan bruke pasta i den også. Superkokken synes den er vel så bra uten, en rett som passer til enhvert tidspunkt og enhver anledning. Dette er egentlig halveis en grillrett, der aubergineskivene fort og greit legges på grillen før de går inn i ovnen. [LES VIDERE… →]
Onsdag, 15 Juni 2011 6 Kommentarer
Kalve-schnitzel m/Tomatsaus
Er du så heldig å være i besittelse av en kalveschnitzel, eller scaloppine som det heter på italiensk, kan du lage ‘Scaloppine di vitello alla pizzaiola’. En klassisk rett i Italia – som smaker helt vidunderlig. Snart er du på barrikadene og forlanger: Mer kalvekjøtt i Norge!
Tirsdag, 31 Mai 2011 Ingen Kommentarer
Pizza
Hjemmelaget pizza er best! Lag en deig, sett den til heving mens du lager fyll. Etter en halvtime er deigen ferdig hevet, klar til utkjevling. Fyll bunnen med det beste du vet – her er det nesten ingen begrensninger. Italiensk pizza betyr tynn bunn, noen godsaker på topp, 15 minutter i ovnen; og vips så er kvelden reddet.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 25 Mai 2011 2 Kommentarer