Rundstykker med bulgur


Rundstykker med bulgur blir saftige og smaksrike. De er nokså grove og smaker til både søtt og salt pålegg. Her ser du dem servert med sesongens hjemmelagde solbær- og stikkelsbærsyltetøy.
[LES VIDERE… →]

Mandag, 13 August 2012   Ingen Kommentarer

Ovnsstekte nakkekoteletter


Nakkekoteletter med rosmarin, her servert med friterte squash og mint og peperonata
[LES VIDERE… →]

Onsdag, 6 Juni 2012   Ingen Kommentarer

Chicken Tikka


Grillsesongen er i gang! Saftige biter av Tandoori-grillet kylling med en forfriskende salat. Hvorfor må du starte dagen før?
[LES VIDERE… →]

Mandag, 4 Juni 2012   8 Kommentarer

Goan chicken curry


Dette er en Goan chicken curry som er relativt enkel å lage. Den er spicy og velsmakende.
[LES VIDERE… →]

Mandag, 2 April 2012   Ingen Kommentarer

Skreisesongen er ennå ikke slutt


Årets skreisesong har vært eventyrlig. Superkokken spiser Skrei-mølje så lenge han kan.
[LES VIDERE… →]

Torsdag, 29 Mars 2012   Ingen Kommentarer

Naanbrød med hvitløk og koriander


Disse naanbrødene med hvitløk og koriander er raske og enkle å lage og smaker helt fantastisk!
[LES VIDERE… →]

Onsdag, 28 Mars 2012   2 Kommentarer

Herman 2


«Hei jeg heter Herman» sto det på oppskriften.  Dette er rene farsotten og nok en gang sto jeg der med et lite glass med naturlig surdeigsbase. For de av mine venner som har fått den samme basen fra Superkokken – her kommer en ny variant av oppskriften;
[LES VIDERE… →]

Søndag, 18 Mars 2012   1 Kommentar

Rundstykker av spelt


Disse rundstykkene baker jeg helst til helgefrokost eller spesielle anledninger. Ikke fordi de innebærer mye jobb, men fordi jeg til daglig foretrekker grovbakst. Det meste av pålegg passer, her servert med sprøstekte rødspettefileter og salat.
[LES VIDERE… →]

Torsdag, 15 Mars 2012   1 Kommentar

Minas naturlige surdeigskake


«Hei jeg heter Herman» sto det på oppskriften fra Mina 4 år. Med oppskriften fulgte det et glass med naturlig surdeigsbase. For de av mine venner som har fått den samme basen fra Superkokken – her kommer oppskriften;
[LES VIDERE… →]

Fredag, 2 Mars 2012   Ingen Kommentarer

Mellomgrovt brød


Dette er et brød som er bakt på litt av hvert og mest av det grove melet. Med denne deigmengden baker du enten to små brød eller et stort – for min del ble det ett brød denne gangen.
[LES VIDERE… →]

Mandag, 27 Februar 2012   Ingen Kommentarer

Side 4 av 10« Første...23456...10...Siste »