Kål


En fantastisk smakfull og enkel høstrett av kål og svinekjøtt.
[LES VIDERE… →]

Fredag, 23 November 2012   Ingen Kommentarer

Lørdagsbrød


Hjembakt brød er uslåelig godt på smak og i tillegg vet du faktisk hva brødet inneholder – her er det lite matsminking og sånt tullball.
[LES VIDERE… →]

Onsdag, 21 November 2012   Ingen Kommentarer

Søndagsbrød


Skulle bare mangle; ekstra godt Søndagsbrunch-brød.
[LES VIDERE… →]

Mandag, 19 November 2012   Ingen Kommentarer

Helstekt Entrecôte med gurøtter og potetpuré


Hvis det er vanskelig å steke skiver – marinér en hel entrecôte og stek den hel! Lekkert, smakfullt og mørt.
[LES VIDERE… →]

Fredag, 16 November 2012   Ingen Kommentarer

Hverdagsbrød


Rugbrød til hverdag og fest!
[LES VIDERE… →]

Onsdag, 14 November 2012   Ingen Kommentarer

Lever alla Veneziana


Dette er en klassisk italiensk oppskrift – Fegato alla Veneziana – som faktisk ligner mye på en norsk oppskrift. Lever er både sunt og vanvittig godt – synd at det sjelden er å se på middagsbordet – heldigvis er det nå på moten igjen. Retten er både enkelt og raskt å lage. Du steker faktisk leveren like fort som du leser denne oppskriften!
[LES VIDERE… →]

Fredag, 26 Oktober 2012   Ingen Kommentarer

Lammekoteletter med sitron, rosmarin og poteter


Lammesesongen er i full gang! Ovnsstekte koteletter med urter og sitron.
[LES VIDERE… →]

Søndag, 21 Oktober 2012   Ingen Kommentarer

Malaysiske vårruller


Hjemmelagede vårruller er bryet verdt! Når du først har taket på det går det som en lek. Og så mye bedre de smaker, varme, sprø og smakfulle!
[LES VIDERE… →]

Onsdag, 17 Oktober 2012   2 Kommentarer

Grovt brød med rosiner


Brød med innhold! For de av oss som elsker rosiner smaker også grovt brød ekstra godt når rosiner tilsettes. Andre, som har et mer avslappet forhold til rosiner, kan velge bort denne ingrediensen og likevel få et deilig grovbrød.
[LES VIDERE… →]

Mandag, 1 Oktober 2012   1 Kommentar

Bulgursalat med reker og syltede grønnsaker



Prøv bulgur i salaten. Bulgur er en flott erstatning til ris og pasta – mer næring med flere vitaminer og mineraler, lavere glykemisk indeks og mer smak.
[LES VIDERE… →]

Fredag, 24 August 2012   Ingen Kommentarer

Side 3 av 1012345...10...Siste »