Smørbrød med rødspette


Fiskefilet på brød

Godt brød, godt pålegg gjør underverker. Her er det surdeigsbrød med rødspette på menyen. [LES VIDERE… →]

onsdag, 30 april 2014   Ingen Kommentarer

Bakt rødbet-salat


rødbeter2

Bakte rødbeter smaker godt til det meste. Vi bruker den gjerne til fisk som spekesild, matjesild, på smørbrød og til ulike forretter. [LES VIDERE… →]

mandag, 28 april 2014   Ingen Kommentarer

Løksuppe


 

Løksuppe

Løksuppe er en slager som aldri går av moten, heldigvis fordi suppen er kjempegod, og raskt å lage!

[LES VIDERE… →]

fredag, 25 april 2014   Ingen Kommentarer

Fiskekaker


Fiskekaker

Hjemmelagde fiskekaker er toppen! Disse smaker like godt til middag sammen med grønnsaker og gode poteter, som til pålegg i matpakken eller til salaten. Prøv selv…
[LES VIDERE… →]

mandag, 17 mars 2014   Ingen Kommentarer

Omelett med squash


Omelett med ny vri!
[LES VIDERE… →]

mandag, 4 november 2013   Ingen Kommentarer

Wokstekt kylling med sterk sur-søt saus


Kylling i sur-søt saus er en ok rett å by familie og venner på.
[LES VIDERE… →]

mandag, 11 februar 2013   Ingen Kommentarer

Antipasti


Den beste tomat- og chilitapenaden lager du selv. Enkelt og greit.
[LES VIDERE… →]

fredag, 1 februar 2013   Ingen Kommentarer

Penne med sopp


Sopp og pasta er en deilig kombinasjon, og her kan du bruke både tørket sopp fra årets sopptur eller ferske. Begge deler smaker fortreffelig.
[LES VIDERE… →]

onsdag, 30 januar 2013   Ingen Kommentarer

Pasta med Luganighetta


Baker og mesterkokk Paolo Fontana slår til igjen med en hot og smakfull pastarett. Han bruker kjøtt fra Luganighetta-pølser. Disse pølsene får du ikke tak i i Norge, så her kommer en variant som du enkelt kan lage selv – malt svinekjøtt og tilsvarende krydder. Buon Appetito!
[LES VIDERE… →]

mandag, 28 januar 2013   Ingen Kommentarer

Salt lammeskank


En litt anderledes måte å lage lammeskank på. Saltingen gjør at kjøttet blir saftig, mørt, løsner fra benet og deler seg i delikate skiver. Sausen lager seg nesten helt på egen hånd.
[LES VIDERE… →]

fredag, 25 januar 2013   Ingen Kommentarer

Side 1 av 1012345...10...Siste »