Spaghetti Bolognese
Den klassiske italienske kjøttsausen til alle typer pasta og andre retter. Den kommer opprinnelig fra Bologna, og servert med fersk pasta kalles den Pasta Bolognese. Selve kjøttsausen heter Ragù.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 3 Desember 2012 Ingen Kommentarer
Kyllingfilet med sitronsaus
Prøv denne italienske klassikeren Kyllingfileter i mild sitronsaus – funker fint året rundt!
[LES VIDERE… →]
Fredag, 30 November 2012 Ingen Kommentarer
Fritt etter Inger Annes tunfisksalat
Tunfisksalat er et kinderegg; lett å lage, sunt og smaker godt.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 12 November 2012 1 Kommentar
Spaghetti al ragù
Slow Sunday Food gir hurtig MandagsMiddag!
Ta deg tid til å lage rikelig med ragù så lønnes du med en skikkelig smakfull og kortlaget middag dagen derpå. Denne kjøttsausen skal småputre i 31/2 – 4 timer og tro meg, det er bl.a. den lange koketiden som gjør smaken. Dette er slow food!
[LES VIDERE… →]
Mandag, 5 November 2012 Ingen Kommentarer
Bruschetta med tomat
Bruschetta – perfekt som en liten rett en på varm sommerdag, eller en kald vinterkveld.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 3 Oktober 2012 Ingen Kommentarer
Grillede oregano- og parmesantomater
Litt parmesan, oregano og olivenolje er alt som skal til for å gjøre tomater om til et perfekt tilbehør.
Dette tilbehøret smaker også veldig godt på brødskiver.
[LES VIDERE… →]
Fredag, 7 September 2012 Ingen Kommentarer
Bulgursalat med lammepølse
Lammepølser er det smak i – og det samme er det med bulgursalat. Dette er mat til å bli varm i kroppen og glad i toppen av.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 5 September 2012 Ingen Kommentarer
Bulgursalat med bacon og egg
Bulgur er en deilig ingrediens i salat – den gir en ekstra piff. Her får du oppskriften på en salat som er et rikelig måltid i seg selv, ikke bare som tilbehør til andre retter.
[LES VIDERE… →]
Fredag, 31 August 2012 Ingen Kommentarer
Aioli
Aioli er en klassiker som man får servert i hele middelhavsområdet, og som nå også er utbredt i Norge.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 20 August 2012 Ingen Kommentarer
Ovnsstekte nakkekoteletter
Nakkekoteletter med rosmarin, her servert med friterte squash og mint og peperonata
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 6 Juni 2012 Ingen Kommentarer