Kålruletter
Kålrulettene ble gjenstand for diskusjon – blir de best om de kokes først, eller er det bare å steke dem direkte i ovnen. Forskjellen strides de ulærde om fortsatt. Her er oppskriften på kålruletter som er stekt i ovn.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 16 Januar 2012 Ingen Kommentarer
Lutefisk
Lutefisk serveres med de beste potene du kan finne, bacon og erterstuing. Også er det jo de som sverger til annet tilbehør som brunost, sirup og/ eller hvit saus. Hva du nå enn velger som tilbehør – beregn ½ kg fisk pr person for lutefisk serveres minst to ganger!
Lørdag, 31 Desember 2011 Ingen Kommentarer
Nyttårspølser – Cotechino
Nyttårspølser ‘Cotechino’ som tradisjonelt serveres med linser rundt nyttårstider i Sveits og Italia. Enkle å lage – grovmalt svinekjøtt puttes i servelat-skinn og sydes i ca 1 time.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 28 Desember 2011 Ingen Kommentarer
Lammesadel og koteletter i øl
Lørdag, 12 November 2011 1 Kommentar
Omelett à la Hellstrøm
Denne er tatt fra Hellstrøms bok ‘Enkelt & Perfekt’. Simplethen Superkokkens yndlingsomelett. Til frokost lunch, eller kvelds. Passer flott til spekeskinke, salame og sprøtt grovt landbrød og smør.
Lørdag, 22 Oktober 2011 1 Kommentar
Lasagne med skinke og tomat
Torsdag, 20 Oktober 2011 Ingen Kommentarer
Kjøttkaker m/ingefær og gratinert blomkål
Nei, ingenting er som det var. Nå er det kjøttkaker med ingefær – som gir en ny dimensjon til mors gamle. Gratinert blomkål er både grønnsaker og saus i ett. Denne har du fortjent å prøve!
Lørdag, 17 September 2011 Ingen Kommentarer
Lasagne al ragù
Ragù er Bolognese saus, og brukes til mange typer pasta; Tagliatelle, spaghetti, fettucine, papardelle osv osv. Her følger oppskriften på det som regnes den originale Ragù – denne gang sammen med lasagne.
Tirsdag, 6 September 2011 21 Kommentarer
Lasagne med squash
Lørdag, 27 August 2011 Ingen Kommentarer
Gratinert blomkål
Gratinert blomkål er deilig tilbehør til grillmat og egentlig til alle typer kjøtt; kokt eller stekt, og balanserer spekekjøtt ypperlig. Gratinert blomkål kan også serveres som egen rett, med eller uten baconbiter i.
Torsdag, 28 Juli 2011 Ingen Kommentarer