Inger Annes potetgrateng


Inger-Annes potetform er av den helnorske varianten og smaker kjempegodt. Superkokken antar at hun lager den på denne måten.
[LES VIDERE… →]

mandag, 24 februar 2014   Ingen Kommentarer

Salt lammeskank


En litt anderledes måte å lage lammeskank på. Saltingen gjør at kjøttet blir saftig, mørt, løsner fra benet og deler seg i delikate skiver. Sausen lager seg nesten helt på egen hånd.
[LES VIDERE… →]

fredag, 25 januar 2013   Ingen Kommentarer

Pinnekjøtt


Pinnekjøtt – slik får du det garantert saftig! Oppskriften er inspirert av Eyvind Hellstrøm.
[LES VIDERE… →]

fredag, 11 januar 2013   Ingen Kommentarer

Lasagne med squash


En deilig vegetar-lasagne! Du kan lage en stor porsjon når du først er i gang, da den egner seg fint å fryse ned.
[LES VIDERE… →]

mandag, 7 januar 2013   Ingen Kommentarer

Spaghetti Bolognese


Den klassiske italienske kjøttsausen til alle typer pasta og andre retter. Den kommer opprinnelig fra Bologna, og servert med fersk pasta kalles den Pasta Bolognese. Selve kjøttsausen heter Ragù.
[LES VIDERE… →]

mandag, 3 desember 2012   Ingen Kommentarer

Helstekt Entrecôte med gurøtter og potetpuré


Hvis det er vanskelig å steke skiver – marinér en hel entrecôte og stek den hel! Lekkert, smakfullt og mørt.
[LES VIDERE… →]

fredag, 16 november 2012   Ingen Kommentarer

Spaghetti al ragù


Slow Sunday Food gir hurtig MandagsMiddag!

Ta deg tid til å lage rikelig med ragù så lønnes du med en skikkelig smakfull og kortlaget middag dagen derpå. Denne kjøttsausen skal småputre i 31/2 – 4 timer og tro meg, det er bl.a. den lange koketiden som gjør smaken. Dette er slow food!
[LES VIDERE… →]

mandag, 5 november 2012   Ingen Kommentarer

Blomkålgrateng med bacon


Blomkålgrateng lager du med eller uten bacon – det spørs bare hva du skal bruke den til. Som rett på egenhånd tilsetter du litt bacon, som tilbehør til kjøtt lager du den uten bacon.
[LES VIDERE… →]

mandag, 29 oktober 2012   Ingen Kommentarer

Kjøttpudding med potet og ost


Få ingredienser, rett i ovenen og vips så har du middag som smaker varmt og godt på kalde dager.
[LES VIDERE… →]

fredag, 28 september 2012   Ingen Kommentarer

Kveite med kaperssaus


Fisk er ikke bare en fredagsrett, det er fantastisk festmat! Og det gjør du så her….
[LES VIDERE… →]

mandag, 21 mai 2012   Ingen Kommentarer

Side 1 av 3123