Fluffy bondeomelett


Omelett er ”man-tager-hva-man-haver” og denne gangen ble det potet, løk og sopp – fordi det var sesong for både sopp og løk. Neste gang erstatter jeg kanskje soppen med skinke eller bacon.
[LES VIDERE… →]

Onsdag, 19 September 2012   Ingen Kommentarer

Kveite med kaperssaus


Fisk er ikke bare en fredagsrett, det er fantastisk festmat! Og det gjør du så her….
[LES VIDERE… →]

Mandag, 21 Mai 2012   Ingen Kommentarer

Naanbrød med hvitløk og koriander


Disse naanbrødene med hvitløk og koriander er raske og enkle å lage og smaker helt fantastisk!
[LES VIDERE… →]

Onsdag, 28 Mars 2012   2 Kommentarer

Krydderboller


Dette er karbonader med krydder, kjærlighet og litt ekstra tid. Med andre ord; ingredienser som lønner seg. Her er oppskriften og fremgangsmåten:
[LES VIDERE… →]

Mandag, 20 Februar 2012   Ingen Kommentarer

Bestemors gode Frokostbrød


Disse søte frokostbrødene fikk vi servert når vi var på besøk hos Bestemor. Bestemors nystekte frokostbrød med ost, smaker rett og slett helt fantastisk!
[LES VIDERE… →]

Mandag, 30 Januar 2012   Ingen Kommentarer

Daddel- og valnøttkake


Denne kaken ganske søt og ganske mektig – og nokså deilig på kalde dager. Restene fra julens godsaker – som dadler og valnøtter, går rett og slett i kakedeigen.
[LES VIDERE… →]

Tirsdag, 24 Januar 2012   Ingen Kommentarer

Crème Brûlée – varm eggepudding


Crème brûlée blir man jo aldri lei av fordi den smaker så deilig og den kan varieres i det uendelige. Her kommer oppskrift på en ganske (u)alminnelig god eggepudding.
[LES VIDERE… →]

Tirsdag, 17 Januar 2012   Ingen Kommentarer

Kakemenn


Hvite kakemenn som i barndommens jul, nesten like gode – og nesten like pent dekorert. I mangel på konditorfarge, tar du de dinosaurusene du har og danderer med noen hjerter, så blir det så bra så!
[LES VIDERE… →]

Tirsdag, 20 Desember 2011   3 Kommentarer

Hønsefrikassé


Sprengt høns – kokt med rotgrønnsaker og servert med rotstappe og dillsaus av kokekraft.
En gammel norsk tradisjon vekket til live igjen: Saftig, mørt og smakfullt. Superkokkens alternativ til jul- og nyttårsfeiringens dans rundt kalkunen.

[LES VIDERE… →]

Mandag, 12 Desember 2011   Ingen Kommentarer

Julebrød med sultaner og valnøtter


I tillegg til sultaner og valnøtter er brødet krydret med kardemomme og ingefær. Deilig smak som gir fint underlag til alle slags pålegg – om du da ikke bare spiser det med et godt smør på toppen.

[LES VIDERE… →]

Fredag, 9 Desember 2011   Ingen Kommentarer

Side 3 av 612345...Siste »