Påskeboller


Påskeboller

Påskeboller er fylt med både krydder og tørket frukt – her velger du det du liker best. Bollene kan serveres hele dagen, til frokost eller til en kopp kakao i solveggen.

[LES VIDERE… →]

onsdag, 23 april 2014   Ingen Kommentarer

Italiensk riskake med smak av appelsin


Italiensk riskake

Riskake lager jeg altfor sjelden. Hvorfor vet jeg ikke, for det er en smak av Italia. Kaken er lett å lage og er alltid like god. Den kan med fordel lages ferdig en dag eller to før den serveres.
[LES VIDERE… →]

fredag, 11 april 2014   Ingen Kommentarer

Jordskokksuppe med sopp


Jordskokksuppe med sopp

Jordskokksuppe er en rotekte suppe full av minner, smak og sunne saker. Lett å lage og takknemlig å by på.
[LES VIDERE… →]

onsdag, 9 april 2014   Ingen Kommentarer

Fiskekaker


Fiskekaker

Hjemmelagde fiskekaker er toppen! Disse smaker like godt til middag sammen med grønnsaker og gode poteter, som til pålegg i matpakken eller til salaten. Prøv selv…
[LES VIDERE… →]

mandag, 17 mars 2014   Ingen Kommentarer

Prinsessekake


Prinsessekake

Prinsessekake smaker nydelig søtt og varmt på kalde dager – og alle andre dager du fyyyser på noe godt.
[LES VIDERE… →]

onsdag, 12 mars 2014   Ingen Kommentarer

Rugkjeks med kavre


Rugkjeks

Rugkjeks – alltid kjekt å ha på lur. Her kommer oppskrift som gir ca 50 kjekser.
[LES VIDERE… →]

fredag, 7 mars 2014   Ingen Kommentarer

Inger Annes potetgrateng


Inger-Annes potetform er av den helnorske varianten og smaker kjempegodt. Superkokken antar at hun lager den på denne måten.
[LES VIDERE… →]

mandag, 24 februar 2014   Ingen Kommentarer

Rundt hvetebrød


Dette er et brød til sjeldne anledninger, ikke fordi det er vanskelig å bake, men fordi det kun inneholder finmel og sirup.
[LES VIDERE… →]

onsdag, 13 februar 2013   1 Kommentar

Pai med skinke


Pai er pai!

Lag den som en rett til lunsj, til middag eller kvelds. Pai kan spises varm eller kald. Den er ypperlig som turmat for de som liker å spise i friluft. Pai er også fingermat dersom du serverer den kald og i små terninger.
[LES VIDERE… →]

mandag, 4 februar 2013   Ingen Kommentarer

Salt lammeskank


En litt anderledes måte å lage lammeskank på. Saltingen gjør at kjøttet blir saftig, mørt, løsner fra benet og deler seg i delikate skiver. Sausen lager seg nesten helt på egen hånd.
[LES VIDERE… →]

fredag, 25 januar 2013   Ingen Kommentarer

Side 1 av 612345...Siste »