Gratinert blomkål


Gratinert blomkål er deilig tilbehør til grillmat og egentlig til alle typer kjøtt; kokt eller stekt, og balanserer spekekjøtt ypperlig. Gratinert blomkål kan også serveres som egen rett, med eller uten baconbiter i.

[LES VIDERE… →]

Torsdag, 28 Juli 2011   Ingen Kommentarer

Kalve-schnitzel m/Marsala


En ny variant av kalve-schnitzel. Denne gang med Marsala – hetvin fra Marsala, Sicilia. [LES VIDERE… →]

Søndag, 24 Juli 2011   Ingen Kommentarer

Boeuf Bourguignon – oksekjøtt i rødvin


En berømt fransk klassiker som kan lages på flere forskjellige måter. Julia Child gjorde den berømt – nå kan også du lage den. Hun laget den i ovnen. Superkokken lager den oppå.

[LES VIDERE… →]

Fredag, 22 Juli 2011   Ingen Kommentarer

Sjokoladekake som Heidi lager’n


Dette er sjokoladekake som kan lages når du egentlig ikke har tid til å lage sjokoladekake. Og det var det jeg gjorde forrige dagen; tok meg noen minutter til å blade tørt, sette til væske, røre rundt og sette i ovnen. Vi var bare noen få stykker som skulle ha litt kake etter middagen, så jeg delte oppskriften på to og erstattet glassuren med fyll av hjemmelaget kirsebærsaus og et lite melisdryss på toppen. Ingen sak, alltid vellykket!

[LES VIDERE… →]

Torsdag, 14 Juli 2011   Ingen Kommentarer

Rabarbrakake


Denne paien tar litt tid, men har du tiden til rådighet, kan vi garantere deilig resultat.  Superkokkens gane påstår at dette er en av de aller beste paideiger. Fyllet som består av både rabarbra, egg, rømme og mandler – er ubeskrivelig. Derfor – har du tid, kan vi anbefale at du iallefall en gang i løpet av den korte rabarbrasesongen lager denne himmelske smaksbomben.

[LES VIDERE… →]

Onsdag, 22 Juni 2011   Ingen Kommentarer

Loff – helt enkelt


Loff er mel og gjær, salt og vann. Altså fire enkle ingredienser og likevel smaker den forskjellig fra gang til gang. Som gammel baker glemmer ikke Superkokken en av de viktigste ingrediensene i brødbaking – tid.

[LES VIDERE… →]

Torsdag, 16 Juni 2011   Ingen Kommentarer

Fiskegrateng


Om du bruker fersk eller kokt fisk, så kan du kjapt lage en fiskegrateng. Her er det brukt ferdig kokt fisk.

[LES VIDERE… →]

Fredag, 10 Juni 2011   Ingen Kommentarer

Brød – passelig grovt


Brød kan lages grovt, fint og passelig grovt. I dette brødet brukte Superkokken litt av det melet som sto i skapet og lagde et knallgodt brød. Hjembakt brød gjør dagens matpakke ekstra god og særdeles god om du har legger på det pålegget som du liker best. Brød er ypperlig også som tilbehør til en helt vanlig salat.

[LES VIDERE… →]

Mandag, 6 Juni 2011   Ingen Kommentarer

Kalve-schnitzel m/Sitronsaus


‘Scaloppine al limone’ er en klassiker i Italia – både hjemme og på restauranter. En frisk og annerledes måte å servere kalv på – en sikker vinner! [LES VIDERE… →]

Fredag, 3 Juni 2011   Ingen Kommentarer

Italienske kjeks – Biscotti



Biscotti er nydelige italienske kjeks som Superkokken og alle andre lager så lett og raskt. Her gir vi deg en oppskrift med mandler og pistasjenøtter. På bildet ser du at vi har puttet inn rosiner også. Det var fordi vi hadde så lite pistasjenøtter – men det stoppet ikke Superkokken fra å gå igang med sin spesialversjon av Biscotti.
[LES VIDERE… →]

Torsdag, 2 Juni 2011   1 Kommentar

Side 6 av 7« Første...34567