Muffins med epler fra Truls sin hage


Har du venner med eplehage, kan de bli ganske mange varianter av eplekaker, eplesyltetøy, eplekompott og så bortetter. Her kommer oppskrift på muffins med epler;

[LES VIDERE… →]

Lørdag, 24 September 2011   Ingen Kommentarer

Lammekoteletter i øl


Stekte lammekoteletter med hvitløk, rosmarin og fyldig saus av innkokt øl.

[LES VIDERE… →]

Onsdag, 21 September 2011   Ingen Kommentarer

Kjøttkaker m/ingefær og gratinert blomkål


 

Nei, ingenting er som det var. Nå er det kjøttkaker med ingefær – som gir en ny dimensjon til mors gamle. Gratinert blomkål er både grønnsaker og saus i ett. Denne har du fortjent å prøve!

[LES VIDERE… →]

Lørdag, 17 September 2011   Ingen Kommentarer

Tempurastekt torsk


Litt fancy navn kanskje – men dette er rett og slett innbakt frityrstekt fisk og grønnsaker.
[LES VIDERE… →]

Onsdag, 14 September 2011   Ingen Kommentarer

Superkokkens Fårikål


Først ut i serien ‘tradisjonelle retter i ny vri’ er Superkokkens fårikål. For deg som ikke synes at fårikål er det beste i verden – prøv denne og du blir garantert fornøyd.

[LES VIDERE… →]

Tirsdag, 13 September 2011   30 Kommentarer

Paolo’s kake med skogsbær


Paolo, vår bakermester fra Morbio Superiore, Ticino, lager denne kaken nå når det bugner av bær og frukt. Når gjestene får satt tennene i denne – da er du skogsbærkakens konge, …. eller dronning.

[LES VIDERE… →]

Onsdag, 7 September 2011   4 Kommentarer

Fritert basilikum


Når det er sommertid og det bugner med basilikum, napp noen blader og fritér dem. Ypperlig til terrassekosen med et glass kaldt hvitvin til.

[LES VIDERE… →]

Torsdag, 18 August 2011   Ingen Kommentarer

Sabines fjellørret


Hva kan måle seg med selvfisket fjellørret. OK, da..Sabine og Superkokkens andre gode hjelpere fikk fisken.
På bordet kom den, med italienskinspirerte grønnsaker og beurre blanc saus.

[LES VIDERE… →]

Onsdag, 10 August 2011   2 Kommentarer

Fritert fjellørret i grønnsak vinaigre


Dette er en klassisk oppskrift på bondekost fra Italia ‘Pesce in Carpione’. Ulike typer småfisk brukes; sardiner, ørret samt en som heter Alborelle. [LES VIDERE… →]

Mandag, 8 August 2011   Ingen Kommentarer

Fritterte Squash-blomster


Vakre å se på, og smaker vidunderlig. Benytt sjansen når sesongen er her.

[LES VIDERE… →]

Søndag, 31 Juli 2011   2 Kommentarer

Side 5 av 7« Første...34567