Muffins med epler fra Truls sin hage
Har du venner med eplehage, kan de bli ganske mange varianter av eplekaker, eplesyltetøy, eplekompott og så bortetter. Her kommer oppskrift på muffins med epler;
Lørdag, 24 September 2011 Ingen Kommentarer
Lammekoteletter i øl
Onsdag, 21 September 2011 Ingen Kommentarer
Kjøttkaker m/ingefær og gratinert blomkål
Nei, ingenting er som det var. Nå er det kjøttkaker med ingefær – som gir en ny dimensjon til mors gamle. Gratinert blomkål er både grønnsaker og saus i ett. Denne har du fortjent å prøve!
Lørdag, 17 September 2011 Ingen Kommentarer
Tempurastekt torsk
Litt fancy navn kanskje – men dette er rett og slett innbakt frityrstekt fisk og grønnsaker.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 14 September 2011 Ingen Kommentarer
Superkokkens Fårikål
Først ut i serien ‘tradisjonelle retter i ny vri’ er Superkokkens fårikål. For deg som ikke synes at fårikål er det beste i verden – prøv denne og du blir garantert fornøyd.
Tirsdag, 13 September 2011 30 Kommentarer
Paolo’s kake med skogsbær
Paolo, vår bakermester fra Morbio Superiore, Ticino, lager denne kaken nå når det bugner av bær og frukt. Når gjestene får satt tennene i denne – da er du skogsbærkakens konge, …. eller dronning.
Onsdag, 7 September 2011 4 Kommentarer
Fritert basilikum
Når det er sommertid og det bugner med basilikum, napp noen blader og fritér dem. Ypperlig til terrassekosen med et glass kaldt hvitvin til.
Torsdag, 18 August 2011 Ingen Kommentarer
Sabines fjellørret
Hva kan måle seg med selvfisket fjellørret. OK, da..Sabine og Superkokkens andre gode hjelpere fikk fisken.
På bordet kom den, med italienskinspirerte grønnsaker og beurre blanc saus.
Onsdag, 10 August 2011 2 Kommentarer
Fritert fjellørret i grønnsak vinaigre
Dette er en klassisk oppskrift på bondekost fra Italia ‘Pesce in Carpione’. Ulike typer småfisk brukes; sardiner, ørret samt en som heter Alborelle. [LES VIDERE… →]
Mandag, 8 August 2011 Ingen Kommentarer
Fritterte Squash-blomster
Søndag, 31 Juli 2011 2 Kommentarer