Rødspette


Får jeg fisk tre ganger i uken, så er jeg fornøyd. I dag er det rødspette på menyen. En pose rødspette-fileter steker jeg samtidig som jeg lager en liten salat ved siden av. Det er en rask og sunn middag!
[LES VIDERE… →]

Onsdag, 22 August 2012   2 Kommentarer

Ovnsstekte nakkekoteletter


Nakkekoteletter med rosmarin, her servert med friterte squash og mint og peperonata
[LES VIDERE… →]

Onsdag, 6 Juni 2012   Ingen Kommentarer

Naanbrød med hvitløk og koriander


Disse naanbrødene med hvitløk og koriander er raske og enkle å lage og smaker helt fantastisk!
[LES VIDERE… →]

Onsdag, 28 Mars 2012   2 Kommentarer

Herman 2


«Hei jeg heter Herman» sto det på oppskriften.  Dette er rene farsotten og nok en gang sto jeg der med et lite glass med naturlig surdeigsbase. For de av mine venner som har fått den samme basen fra Superkokken – her kommer en ny variant av oppskriften;
[LES VIDERE… →]

Søndag, 18 Mars 2012   1 Kommentar

Minas naturlige surdeigskake


«Hei jeg heter Herman» sto det på oppskriften fra Mina 4 år. Med oppskriften fulgte det et glass med naturlig surdeigsbase. For de av mine venner som har fått den samme basen fra Superkokken – her kommer oppskriften;
[LES VIDERE… →]

Fredag, 2 Mars 2012   Ingen Kommentarer

Grove rundstykker


Helgefrokosten blir litt ekstra smakfull med nybakte rundstykker på bordet. Disse rundstykkene kan du lage ferdig kvelden før, eller sette deigen til kaldheving og bake ut og steke samme dag som de skal serveres. Gode blir de uansett!
[LES VIDERE… →]

Mandag, 6 Februar 2012   Ingen Kommentarer

Daddel- og valnøttkake


Denne kaken ganske søt og ganske mektig – og nokså deilig på kalde dager. Restene fra julens godsaker – som dadler og valnøtter, går rett og slett i kakedeigen.
[LES VIDERE… →]

Tirsdag, 24 Januar 2012   Ingen Kommentarer

Kakemenn


Hvite kakemenn som i barndommens jul, nesten like gode – og nesten like pent dekorert. I mangel på konditorfarge, tar du de dinosaurusene du har og danderer med noen hjerter, så blir det så bra så!
[LES VIDERE… →]

Tirsdag, 20 Desember 2011   3 Kommentarer

Pepperkakebrød


Pepperkakebrød og blåmuggoster er et deilig alternativ som avslutning på et godt måltid. Det fine er at det passer selvsagt like godt å servere pepperkakebrød til de som foretrekker ost, som til de som foretrekker det søte. La det være sagt med det samme – chèvre smaker også deilig! Har du chèvre kan du med fordel servere pepperkakebrødet varmt med smeltet ost på toppen, med litt valnøtt som pynt og for å ballansere smaken.

[LES VIDERE… →]

Mandag, 19 Desember 2011   6 Kommentarer

Energibarer


Dette syns jeg er ganske godt og ganske sundt!  Selv om Superkokkens sykkelsesong er over, er det deilige energibarer for en sykkelkokk :-)

[LES VIDERE… →]

Tirsdag, 13 Desember 2011   Ingen Kommentarer

Side 3 av 712345...Siste »