Kyllingfilet med sitronsaus
Prøv denne italienske klassikeren Kyllingfileter i mild sitronsaus – funker fint året rundt!
[LES VIDERE… →]
Fredag, 30 November 2012 Ingen Kommentarer
Søndagsbrød
Skulle bare mangle; ekstra godt Søndagsbrunch-brød.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 19 November 2012 Ingen Kommentarer
Hasselnøttkake
Nøtter gir smakfulle dessertkaker og her kommer oppskriften til en lekkerbisken av en hasselnøttkake.
[LES VIDERE… →]
Fredag, 9 November 2012 3 Kommentarer
Boknafisk
Boknafisk er lofotskrei hengt til tørk i vintermånedene, altså «bokna» torsk. Boknafisk er en av mine favoritter og den kan serveres på mange måter og gjerne med bacon og gulrotstuing – med eller uten akevitt, uansett blir det et festmåltid.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 7 November 2012 Ingen Kommentarer
Blomkålgrateng med bacon
Blomkålgrateng lager du med eller uten bacon – det spørs bare hva du skal bruke den til. Som rett på egenhånd tilsetter du litt bacon, som tilbehør til kjøtt lager du den uten bacon.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 29 Oktober 2012 Ingen Kommentarer
Eplekake
Denne eplekaken blir saftig og god. Du kan lage den med eller uten valmuefrø – begge deler smaker like godt.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 15 Oktober 2012 Ingen Kommentarer
Epleboller
Epler er høstens gull og kan brukes til det meste. Her er oppskrift på saftig hvetebakst med epler, mandler og litt kanel.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 10 Oktober 2012 2 Kommentarer
Grovt brød med rosiner
Brød med innhold! For de av oss som elsker rosiner smaker også grovt brød ekstra godt når rosiner tilsettes. Andre, som har et mer avslappet forhold til rosiner, kan velge bort denne ingrediensen og likevel få et deilig grovbrød.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 1 Oktober 2012 1 Kommentar
Fluffy bondeomelett
Omelett er ”man-tager-hva-man-haver” og denne gangen ble det potet, løk og sopp – fordi det var sesong for både sopp og løk. Neste gang erstatter jeg kanskje soppen med skinke eller bacon.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 19 September 2012 Ingen Kommentarer
Kremkake
Jeg får bare vanvittig lyst på kremkake – en gang iblant. Min hjemmelagde smaker himmelsk og jeg gleder meg til kaken som smaker litt ulikt fra gang til gang, kun fordi fyllet er litt forskjellig.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 27 August 2012 Ingen Kommentarer