Fyrstekake


Fyrstekake

Fyrstekake – eller mandelkake er en lekker saftig sak som fungerer godt til både dessert og som kaffekake. Husk – du må starte med mandlene en dag eller to før kaken skal serveres.
[LES VIDERE… →]

Onsdag, 19 Mars 2014   Ingen Kommentarer

Syskonen Källssons julekaker


Syskonen Källssons julekaker er en svensk kakeoppskrift som passer nå rundt jul.
[LES VIDERE… →]

Torsdag, 6 Desember 2012   1 Kommentar

Mandelmakroner


Mandelmakron er en julekake som er enkel å lage og smaker helt fantastisk.
[LES VIDERE… →]

Tirsdag, 4 Desember 2012   Ingen Kommentarer

Epleboller


Epler er høstens gull og kan brukes til det meste. Her er oppskrift på saftig hvetebakst med epler, mandler og litt kanel.
[LES VIDERE… →]

Onsdag, 10 Oktober 2012   2 Kommentarer

Merete-kake


Dette er Merete-kaken, ikke like høy og mørk som den Merete lager, men smaken den er der!
[LES VIDERE… →]

Søndag, 1 Januar 2012   1 Kommentar

Julemarengs med dadler


Dadler er julesaker! Passer for en søt pause med eller uten portvin i glasset. Disse kakene får du i enkelte regioner både Italia og Frankrike som julekaker, men egentlig kan du spise dem nårsomhelst og sammen med hvem-som-helst. Pass opp – marengs er lettere å lage når luftfuktigheten er lav! Som du ser – disse kunne vært mer fluffy og mindre brun, men fordi de ble laget under uværet i november, ja – så ble de slik.
[LES VIDERE… →]

Lørdag, 3 Desember 2011   Ingen Kommentarer

Julebrød med masse godt i


Julebrød kan krydres og tilsettes alt hva hjertet begjærer. Fritt fra Tara Smak har jeg laget min fornorskede variant av Julekake fra Argentina. Her er Superkokkens begjær hva angår julebrød;

[LES VIDERE… →]

Fredag, 2 Desember 2011   2 Kommentarer

Julekaker


Noen kaker kan spises hele året – også disse. Av en eller annen merkelig grunn lager jeg dem kun til jul. Her er oppskriften som er både enkel, rask og som gir smakfulle småkaker.

[LES VIDERE… →]

Onsdag, 30 November 2011   Ingen Kommentarer

Eplekringle – gjærbakst


Det var årets nest siste epler brukt……….. Denne eplekringlen er deilig til frokost, til kaffepausen, til te – ja, egentlig er den deilig alltid. Som det meste av gjærbakst smaker den best fersk, men dette er en stor deig og et godt tips er å putte deler av kaken i fryseren.

[LES VIDERE… →]

Onsdag, 2 November 2011   Ingen Kommentarer

Gulrotmuffin


Til hverdag og fest -gulrotmuffin er best.

[LES VIDERE… →]

Fredag, 21 Oktober 2011   Ingen Kommentarer

Side 1 av 212