Cotechino og Zampone – Godt nyttårshilsen fra Superkokken
Dette er nyttårsmat. Dessverre får du ikke kjøpt Zampone (fylte griselabber) i Norge, men pass på at de som er i Italia og Sveits tar med et par labber hjem til deg når de først tar turen nedover.
[LES VIDERE… →]
Lørdag, 5 Januar 2013 Ingen Kommentarer
Pølser og linser
Pølser og linser, ikke bare italiensk nyttårsmeny, men også enkel og rask hverdagsmat for norske ganer. Uten pølser er dette en ypperlig vegetarrett.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 26 November 2012 Ingen Kommentarer
Nyttårspølser og linser
Cotechino-pølser og linser – nyttårsmat i Italia og Ticino i Sveits. Denne retten skal etter sigende bringe lykke i det nye året – da linsene symboliserer penger (!)
[LES VIDERE… →]
Torsdag, 29 Desember 2011 Ingen Kommentarer
Minestrone
Denne italienske suppen krever to ting; Mange ferske grønnsaker og lang koketid. Ikke putt alt opp i gryta på en gang, men i rekkefølge etter hverandre som angitt nedenfor. Vask og kutt en grønnsak om gangen og la den surre sakte mens du forbereder neste.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 23 Mai 2011 Ingen Kommentarer