Lammeskiver med aprikos og krydder


Lam og aprikos er ingredienser som gir spennende smaksopplevelser.
[LES VIDERE… →]

Søndag, 9 Desember 2012   Ingen Kommentarer

Lammekoteletter med sitron, rosmarin og poteter


Lammesesongen er i full gang! Ovnsstekte koteletter med urter og sitron.
[LES VIDERE… →]

Søndag, 21 Oktober 2012   Ingen Kommentarer

Lammesadel og koteletter i øl


Lam og øl – flott kombinasjon!

[LES VIDERE… →]

Lørdag, 12 November 2011   1 Kommentar

Lammekoteletter i øl


Stekte lammekoteletter med hvitløk, rosmarin og fyldig saus av innkokt øl.

[LES VIDERE… →]

Onsdag, 21 September 2011   Ingen Kommentarer

Lammelår med mandelsaus


Når du kjøper ferskt lammelår, be om å få det delt det opp i skiver som er ca 3 cm tykke. Superkokken synes det kan være en fin avveksling å håndtere skiver fremfor å bakse med hele dette evindelige låret bestandig. Det går fint å bruke en kasserolle – jeg synes retten blir ennå bedre ved å bruke en leirgryte med lokk og la ovnen gjøre jobben.

[LES VIDERE… →]

Onsdag, 25 Mai 2011   1 Kommentar

Side 1 av 11