Kjøttkaker m/ingefær og gratinert blomkål


 

Nei, ingenting er som det var. Nå er det kjøttkaker med ingefær – som gir en ny dimensjon til mors gamle. Gratinert blomkål er både grønnsaker og saus i ett. Denne har du fortjent å prøve!

[LES VIDERE… →]

Lørdag, 17 September 2011   Ingen Kommentarer

Burrito med Superkokkens hjemmelagede kjøttfyll


En god hjemmelaget Burrito, med fyll av krydret kjøttdeig og sprø grønnsaker.
[LES VIDERE… →]

Torsdag, 15 September 2011   Ingen Kommentarer

Superkokkens Fårikål


Først ut i serien ‘tradisjonelle retter i ny vri’ er Superkokkens fårikål. For deg som ikke synes at fårikål er det beste i verden – prøv denne og du blir garantert fornøyd.

[LES VIDERE… →]

Tirsdag, 13 September 2011   30 Kommentarer

Spinatsuppe


Sulten Superkokk har 30 minutter på seg til å lage mat og spise før han må dra – hva gjør han? Lager spinatsuppe!

[LES VIDERE… →]

Fredag, 9 September 2011   2 Kommentarer

Evens fiskeburger



Even har levd alle sine år ved havet – han KAN fisk. I hans fiskeburgere er det ikke mye mel og skit. Her en spennende 2-fisk-variant [LES VIDERE… →]

Tirsdag, 6 September 2011   2 Kommentarer

Lasagne al ragù



Ragù er Bolognese saus, og brukes til mange typer pasta; Tagliatelle, spaghetti, fettucine, papardelle osv osv. Her følger oppskriften på det som regnes den originale Ragù – denne gang sammen med lasagne.

[LES VIDERE… →]

Tirsdag, 6 September 2011   21 Kommentarer

Peperonata


‘Peperonata’ heter denne på italiensk – på norsk, tja … kanskje ‘paprika-gryte med tomatsaus’. Ikke så sexy tittel kanskje, men smaken er faderullan meg god, til tross for at det er så enkelt å lage denne velsmakende grønnsaksretten, som passer både til andre grønnsaker, stekte og kokte – og også kjøtt.

[LES VIDERE… →]

Fredag, 2 September 2011   1 Kommentar

Blåskjellsuppe


Hvitvinsdampede blåskjell. Vidunderlig god – her med noen valgmuligheter og variasjoner i tilberedningen.

[LES VIDERE… →]

Mandag, 15 August 2011   1 Kommentar

Fritert fjellørret i grønnsak vinaigre


Dette er en klassisk oppskrift på bondekost fra Italia ‘Pesce in Carpione’. Ulike typer småfisk brukes; sardiner, ørret samt en som heter Alborelle. [LES VIDERE… →]

Mandag, 8 August 2011   Ingen Kommentarer

Indiske kjøttboller i curry


Meatball Curry er verdt både tiden og arbeidet. Servert med raita, ris og papad blir det som om man var på indisk restaurant. Sausen er slik Pat Chapman – grunnleggeren av The Curry Club – lager sine ‘restaurant curries’.

[LES VIDERE… →]

Lørdag, 23 Juli 2011   1 Kommentar

Side 7 av 10« Første...56789...Siste »