Ossobuco – skiver av kalv i tomat og grønnsaker
Opprinnelig fra Milano, Ossobuco betyr rett oversatt ‘ben med hull’. Langsom koking betyr; ingen kniv nødvendig her. Smaksrik og kraftig festmat som nesten gjør seg selv. Som skapt til følge med en Barbera! Jule- og nyttårsmat? Absolutt!
Lørdag, 10 Desember 2011 Ingen Kommentarer
Oksehale i Schlemmertopf
En anledning til å by på en av våre «glemte» kulinariske gleder. Denne gang tillaget sakte i en leirgryte sammen med grønnsaker. Sjyen kommer av seg selv…..
Torsdag, 8 Desember 2011 Ingen Kommentarer
Pytt-i-panne
Pytt-i-panne; tja, hva er nå det? Stort sett restemat, vil jeg si. Når det ikke er det, så er blir det pytt-i-panne fordi fantasien ikke fikk noen idéer til noe «små-varmt» akkurat den dagen.
[LES VIDERE… →]
Torsdag, 17 November 2011 Ingen Kommentarer
Pølser, potetmos og stekt løk
De beste pølsene lager du selv, alternativt unner du deg noen skikkelig gode pølser og lager deg et smakelig måltid.
Tirsdag, 15 November 2011 1 Kommentar
Kylling med ris, tomatsaus og ost
Søndag, 13 November 2011 Ingen Kommentarer
Eisbein
Eisbein / Schweinehackse / Svineknoke – kjært barn har mange navn – og mange måter å tilberedes på.
Fredag, 11 November 2011 Ingen Kommentarer
Aubergine med peperonata og potet
Tirsdag, 8 November 2011 1 Kommentar
Muslingsuppe
Mandag, 7 November 2011 Ingen Kommentarer
Rødkål
Onsdag, 26 Oktober 2011 2 Kommentarer
Polenta med pølser i løksaus
i Nord-Italia og Ticino er polenta som poteter i Norge. [LES VIDERE… →]
Tirsdag, 25 Oktober 2011 Ingen Kommentarer