Gretes tørrfisk i form fra Ancona – Stoccafisso all’Anconetana


Tørrfisk - Stoccafisso

Tørrfisk i form – så godt at dobbel porsjon er påkrevd!

[LES VIDERE… →]

Søndag, 31 Mai 2015   Ingen Kommentarer

Løksuppe


 

Løksuppe

Løksuppe er en slager som aldri går av moten, heldigvis fordi suppen er kjempegod, og raskt å lage!

[LES VIDERE… →]

Fredag, 25 April 2014   Ingen Kommentarer

Pytt-i-panne


Pytt-i-panne

 Pytt-i-panne eller nødproviant til de dagene jeg ikke har planlagt middagen. Ingen grunn til å gråte, det er både god og variert kost.

[LES VIDERE… →]

Onsdag, 16 April 2014   Ingen Kommentarer

Asiatisk suppe med kyllingboller


Asiatisk suppe med kyllingboller

Supper smaker best alltid ifølge Balle Klorin. Her er en oppskrift på grønnsakssuppe med deilige kyllingboller.
[LES VIDERE… →]

Onsdag, 5 Mars 2014   2 Kommentarer

Inger Annes potetgrateng


Inger-Annes potetform er av den helnorske varianten og smaker kjempegodt. Superkokken antar at hun lager den på denne måten.
[LES VIDERE… →]

Mandag, 24 Februar 2014   Ingen Kommentarer

Omelett med squash


Omelett med ny vri!
[LES VIDERE… →]

Mandag, 4 November 2013   Ingen Kommentarer

Wokstekt kylling med sterk sur-søt saus


Kylling i sur-søt saus er en ok rett å by familie og venner på.
[LES VIDERE… →]

Mandag, 11 Februar 2013   Ingen Kommentarer

Penne med sopp


Sopp og pasta er en deilig kombinasjon, og her kan du bruke både tørket sopp fra årets sopptur eller ferske. Begge deler smaker fortreffelig.
[LES VIDERE… →]

Onsdag, 30 Januar 2013   Ingen Kommentarer

Pasta med Luganighetta


Baker og mesterkokk Paolo Fontana slår til igjen med en hot og smakfull pastarett. Han bruker kjøtt fra Luganighetta-pølser. Disse pølsene får du ikke tak i i Norge, så her kommer en variant som du enkelt kan lage selv – malt svinekjøtt og tilsvarende krydder. Buon Appetito!
[LES VIDERE… →]

Mandag, 28 Januar 2013   Ingen Kommentarer

Salt lammeskank


En litt anderledes måte å lage lammeskank på. Saltingen gjør at kjøttet blir saftig, mørt, løsner fra benet og deler seg i delikate skiver. Sausen lager seg nesten helt på egen hånd.
[LES VIDERE… →]

Fredag, 25 Januar 2013   Ingen Kommentarer

Side 1 av 1012345...10...Siste »