Mellomgrovt brød
Dette er et brød som er bakt på litt av hvert og mest av det grove melet. Med denne deigmengden baker du enten to små brød eller et stort – for min del ble det ett brød denne gangen.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 27 Februar 2012 Ingen Kommentarer
Grove rundstykker
Helgefrokosten blir litt ekstra smakfull med nybakte rundstykker på bordet. Disse rundstykkene kan du lage ferdig kvelden før, eller sette deigen til kaldheving og bake ut og steke samme dag som de skal serveres. Gode blir de uansett!
[LES VIDERE… →]
Mandag, 6 Februar 2012 Ingen Kommentarer
Brød – passelig grovt
Brød kan lages grovt, fint og passelig grovt. I dette brødet brukte Superkokken litt av det melet som sto i skapet og lagde et knallgodt brød. Hjembakt brød gjør dagens matpakke ekstra god og særdeles god om du har legger på det pålegget som du liker best. Brød er ypperlig også som tilbehør til en helt vanlig salat.
Mandag, 6 Juni 2011 Ingen Kommentarer