Shortbread – Skotske kjeks


Shortbread er en klassisk Skotsk kjeks som består av kun tre ingredienser og er lett å lage. Ingrediensene er smør, sukker og hvetemel.
[LES VIDERE… →]

Mandag, 28 November 2011   1 Kommentar

Mest lest på Superkokken.no i Oktober


Bedre sent enn aldri… Her er en oversikt over de fem mest leste oppskriftene på Superkokken.no i Oktober.

[LES VIDERE… →]

Mandag, 7 November 2011   Ingen Kommentarer

Brun og rød og hvit dessert fra Sør-Afrika


Denne desserten kommer fra Sør-Afrika. Den er lekende lett å  lage og passer like godt som avslutning på et fiskemåltid eller etter en kjøttmiddag.

Oppskrift til 4
2 dl fløte
1 boks hermetisert melk
1 stor mango
3 ts cognac
24 Mariakjeks

Fløten vispes, deretter blandes 1 boks hermetisert melk i fløten og begge deler vispes sammen til en luftig konsistens.

Mangoen deles i to og fruktkjøttet presses gjennom en sil og sammen med cognac vendes begge deler forsiktig inn i fløte- og melkeblandingen.

Smuldre kjeksen. Fordel moussen og kjeksen lagvis i gjennomsiktige dessertglass/former. Du starter og slutter av med moussen.

Glassene settes til avkjøling i fryseboksen i 2 timer.  Tas ut 20 minutter før servering. Pynt med pent oppskårne jordbær på toppen av ”Brun og Rød og Hvit desserten”.

Mandag, 23 Mai 2011   3 Kommentarer

Side 1 av 11