Pinnekjøtt


Pinnekjøtt – slik får du det garantert saftig! Oppskriften er inspirert av Eyvind Hellstrøm.
[LES VIDERE… →]

fredag, 11 januar 2013   Ingen Kommentarer

Sursild med havtorn


Sunne saker som smaker både med og uten snaps. Denne silden smaker godt som pålegg til grovt brød eller som en liten snack servert med varme, nykokte poteter til.

[LES VIDERE… →]

mandag, 31 desember 2012   1 Kommentar

Årets tiende Julekonkurranse! – Avsluttet


Konkurransen er nå avsluttet, og den heldige vinneren er Signe Helene (kommentar 12)! Vi tar kontakt!
Ny konkurranse er allerede igang!

[LES VIDERE… →]

søndag, 23 desember 2012   14 Kommentarer

Årets niende Julekonkurranse! – Avsluttet


Konkurransen er nå avsluttet, og den heldige vinneren er rita (kommentar 3)! Vi tar kontakt!
Ny konkurranse er allerede igang!

[LES VIDERE… →]

fredag, 21 desember 2012   7 Kommentarer

Julekake


Julekake er en fryd å bake og det fyller huset med deilig lukt av jul og hjembakst.
[LES VIDERE… →]

torsdag, 20 desember 2012   Ingen Kommentarer

Årets åttende Julekonkurranse! – Avsluttet


Konkurransen er nå avsluttet, og den heldige vinneren er Hanne (kommentar 13)! Vi tar kontakt!
Ny konkurranse er allerede igang!

[LES VIDERE… →]

onsdag, 19 desember 2012   30 Kommentarer

Grovbrød med krydderurter


Dette er et smaksrikt brød med kummen og anis.
[LES VIDERE… →]

tirsdag, 18 desember 2012   Ingen Kommentarer

Årets syvende Julekonkurranse! – Avsluttet


Konkurransen er nå avsluttet, og den heldige vinneren er Elisabeth (kommentar 11)! Vi tar kontakt!
Ny konkurranse er allerede igang!

[LES VIDERE… →]

mandag, 17 desember 2012   44 Kommentarer

Årets sjette Julekonkurranse! – Avsluttet


Konkurransen er nå avsluttet, og den heldige vinneren er Kaja (kommentar 26)! Vi tar kontakt!
Ny konkurranse er allerede igang!

[LES VIDERE… →]

fredag, 14 desember 2012   37 Kommentarer

Svineribbe


Svineribbe er julemat og førjulsmat. Har du godt kjøtt og denne oppskriften, blir ribben saftig og svoren sprø. Superkokken lar seg gjerne inspirere av Chef Hellstrøms måte å tilberede julens klassiker på. Det aller viktigste dog, er kvaliteten på kjøttet. Unngå å kjøpe industrigris – kjøp heller en glad gris!
[LES VIDERE… →]

torsdag, 13 desember 2012   Ingen Kommentarer

Side 1 av 612345...Siste »