Destilleri-besøk i Ticino, Sveits
I Mendrisio i italiensktalende Ticino – noen km fra den italienske grensen – fikk Superkokken innføring i sveitsiske destilleritradisjoner og selv smake hvorfor sveitsisk grappa er å foretrekke fremfor den italienske. Hvorfor? Gianni Gerosa, Giancarlo Nicora, og Truls Andersen forklarer.
[LES VIDERE… →]
Fredag, 28 Februar 2014 Ingen Kommentarer
Jordbær med mascarponekrem
Kombinasjonen med jordbær og mascarponekrem passer perfekt når du er sugen på noe søtt en kveld.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 6 Mai 2013 Ingen Kommentarer
Helgens drink – Mimosa
En Mimosa passer perfekt til bryllup og andre festlige anledninger. Bruk din favoritt champagne eller gjør somm oss, bruk prosecco.
[LES VIDERE… →]
Fredag, 9 Mars 2012 Ingen Kommentarer
Panna Cotta med Jordbærsaus
Panna Cotta er en fantastisk dessert som er basert på fløte og vanilje. Før ble det brukt kokte fiskeben i stede for gelatin. Vi foretrekker gelatin!
[LES VIDERE… →]
Mandag, 23 Januar 2012 Ingen Kommentarer
Porsjonspavlova
Disse små, søte(!) porsjonskakene av marengs og krem er perfekte å servere om man får uventet besøk. Ha marengsen liggende tørt, og pynt med krem og det du ønsker av frukt og bær rett før servering. Pavlova er oppkalt etter den russiske ballett-danserinnen Anna Pavlova, og lages gjerne ofte som én stor kake. Vi foretrekker de i porsjonsstørrelse.
Onsdag, 6 Juli 2011 4 Kommentarer
Jordbær m/Mascarpone
O’ søte, kjære – den som får sette tennene i denne! I høysesongen for jordbær er dette en fantastisk måte å lage jordbærdessert på.
Lørdag, 18 Juni 2011 2 Kommentarer
Jordbær med sitron er tingen!
Hvorfor spiser vi jordbær med fløte på når vi heller kan ha sitron på? Sitron er en virkelig god smaksforsterker.
Søndag, 29 Mai 2011 1 Kommentar