Asiatisk suppe med kyllingboller
Supper smaker best alltid ifølge Balle Klorin. Her er en oppskrift på grønnsakssuppe med deilige kyllingboller.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 5 Mars 2014 2 Kommentarer
Stekt kveite med asiatisk saus
Gi kveitemiddagen en piff med en frisk og asiatisk-inspirert saus. Denne sausen passer ypperlig og gir den mektige fisken et smaksmessig løft.
[LES VIDERE… →]
Fredag, 8 Februar 2013 Ingen Kommentarer
Ingefærkake
For meg er dette en vinterkake – ingefær varmer og gjør godt når det er kaldt i været. Ellers er jo ingefær godt året rundt, og særlig når den serveres i kake!
[LES VIDERE… →]
Fredag, 18 Januar 2013 Ingen Kommentarer
Hvit gløgg
Denne gløggen er etter oppskrift fra Mats Bunæs – og den anbefaler Superkokken på det varmeste. Gløggen er en supert alternativ til den tradisjonelle rødvinsgløggen.
[LES VIDERE… →]
Fredag, 4 Januar 2013 Ingen Kommentarer
Malaysiske vårruller
Hjemmelagede vårruller er bryet verdt! Når du først har taket på det går det som en lek. Og så mye bedre de smaker, varme, sprø og smakfulle!
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 17 Oktober 2012 2 Kommentarer
Gravet laks og råris
Gravet laks lager du fort og greit – helt ukomplisert! Det er en deilig forrett, til et koldtbord eller rett og slett som følge til et godt glass hvitvin eller prosecco.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 26 September 2012 Ingen Kommentarer
Chicken Tikka
Grillsesongen er i gang! Saftige biter av Tandoori-grillet kylling med en forfriskende salat. Hvorfor må du starte dagen før?
[LES VIDERE… →]
Mandag, 4 Juni 2012 8 Kommentarer
Sitronkake
Superkokken liker å gjøre bakingen lettvint – enten ved at en av gjestene har med kake, eller at kaken er så rask og lett å bake som denne sitronkaken.
[LES VIDERE… →]
Fredag, 18 Mai 2012 Ingen Kommentarer
Spinatraita
Denne varianten av det klassiske indiske tilbehøret er raskt og enkel å lage, men smaker helt utrolig godt!
Den består av yoghurt tilsatt spinat og en mengde andre gode smaker.
[LES VIDERE… →]
Lørdag, 31 Mars 2012 Ingen Kommentarer
Krydderboller
Dette er karbonader med krydder, kjærlighet og litt ekstra tid. Med andre ord; ingredienser som lønner seg. Her er oppskriften og fremgangsmåten:
[LES VIDERE… →]
Mandag, 20 Februar 2012 Ingen Kommentarer