Pannestekt kylling med sitron
Italienske retter er ofte raske og ukompliserte å lage, og fremheves av noen få smaktilsetninger – som imidlertid passer helt perfekt. Her: Kylling, sitron og rosmarin. Er det én kyllingrett – så er det denne.
Onsdag, 3 August 2011 Ingen Kommentarer
Spaghetti med svinekjøtt og fennikel
Dette er en variant av Pasta all’Amatriciana, med fennikel. Ost? Den legges i bunnen av tallerken!
Mandag, 1 August 2011 Ingen Kommentarer
Risotto
Kan du lage én type – kan du lage dem alle! Lag risotto slik de gjør det i Italia. Her med Steinsopp.
Torsdag, 30 Juni 2011 Ingen Kommentarer
Rabarbrakake
Denne paien tar litt tid, men har du tiden til rådighet, kan vi garantere deilig resultat. Superkokkens gane påstår at dette er en av de aller beste paideiger. Fyllet som består av både rabarbra, egg, rømme og mandler – er ubeskrivelig. Derfor – har du tid, kan vi anbefale at du iallefall en gang i løpet av den korte rabarbrasesongen lager denne himmelske smaksbomben.
Onsdag, 22 Juni 2011 Ingen Kommentarer
Kalve-schnitzel m/Tomatsaus
Er du så heldig å være i besittelse av en kalveschnitzel, eller scaloppine som det heter på italiensk, kan du lage ‘Scaloppine di vitello alla pizzaiola’. En klassisk rett i Italia – som smaker helt vidunderlig. Snart er du på barrikadene og forlanger: Mer kalvekjøtt i Norge!
Tirsdag, 31 Mai 2011 Ingen Kommentarer
Kyllingspyd
Det er lurt å ha litt kylling når du skal igang med grilling. Kjøttet er lett, magert og fort å grille – og mange ganger er det noen som er skrekkelig sulten før det mørke kjøttet er ferdig grillet. Disse kommer iallefall til å bli glad i Grillkongen!
kyllingbryst
1/2 dl soyasaus
4 ss hvitvin
Skjær kyllingsbryst i små biter. Kyllingbitene marineres i blandingen av soya og hvitvin en times tid. Etter marineringen tres bitene på små spyd for grilling.
OBS! Bruker du trespyd, er det lurt å legge dem i vann før du legger dem på grillen
Mandag, 23 Mai 2011 Ingen Kommentarer
Spaghetti carbonara
Carbonara er en spennende rett som passer både for små og store. Vi velger å lage vår Carbonara ut i fra den genuine måten å lage denne romerske retten på.
Onsdag, 18 Mai 2011 Ingen Kommentarer