Helstekt svinefilet med kremet saus


Denne retten er ganske så lik den kjente italienske retten Braciole alla Panna. Men vi velger å bruke helstekt svinefilet i stedet for svinekoteletter.
[LES VIDERE… →]

Onsdag, 21 Mars 2012   Ingen Kommentarer

Ovnsstekte potetbåter med ostesaus


Disse ovnsstekte potetbåtene med ost passer til alle typer kjøtt, i tillegg til at de kan serveres som en liten snack til fotballkampen.
[LES VIDERE… →]

Onsdag, 14 Mars 2012   1 Kommentar

Helstekt svinefilet med kremet Dijonsennepssaus


Liker du sennep? Da passer denne retten perfekt for deg. Utrolig gode smaker.
[LES VIDERE… →]

Onsdag, 11 Januar 2012   Ingen Kommentarer

Ossobuco – skiver av kalv i tomat og grønnsaker


Opprinnelig fra Milano, Ossobuco betyr rett oversatt ‘ben med hull’. Langsom koking betyr; ingen kniv nødvendig her. Smaksrik og kraftig festmat som nesten gjør seg selv. Som skapt til følge med en Barbera! Jule- og nyttårsmat? Absolutt!

[LES VIDERE… →]

Lørdag, 10 Desember 2011   Ingen Kommentarer

Piadina


Variasjoner av brød finner du i Italia. Jeg kunne gjerne, men kan dog spise brød til alle måltider og på alle steder i det langstrakte landet. I Toscana smaker brødet helt anderledes enn i Torino hvor de nesten lever på laaange brødstenger. Og nesten unansett hvor du kommer, iallefall om du kjører bil og er på farten – så får du lett tak i et lite stykke piadina.
[LES VIDERE… →]

Mandag, 21 November 2011   Ingen Kommentarer

Muslingsuppe


Denne muslingsuppen er god på smak og veldig enkel å lage!

[LES VIDERE… →]

Mandag, 7 November 2011   Ingen Kommentarer

Evensen slår til igjen


Fordi vi kjenner Evensen, vår venn – den ilandgåtte sjøkaptein, vanker det mye deilig fisk og sjømat på oss. Her er en av Evensens spesialiteter; blåskjell med en skvett suppe.

[LES VIDERE… →]

Tirsdag, 18 Oktober 2011   Ingen Kommentarer

Inger-Annes lammestek


Inger-Anne lager lammestek med en smak av honning og himmel og alle årstider på en gang.

[LES VIDERE… →]

Mandag, 17 Oktober 2011   Ingen Kommentarer

Kyllingfilet med fylt skinke


Lørdag, 15 Oktober 2011   Ingen Kommentarer

Spaghetti med muslinger


Spaghetti, olivenolje, hvitløk, persille og muslinger. Det lukter Italia! – Bel Paese

[LES VIDERE… →]

Torsdag, 11 August 2011   2 Kommentarer

Side 2 av 3123