Risotto med asparges
Risotto tar litt tid å lage. Det er slow food, men du verden hvor fornøyd blir man ikke etter et godt risotto-måltid!
[LES VIDERE… →]
Tirsdag, 11 Desember 2012 Ingen Kommentarer
Spaghetti Bolognese
Den klassiske italienske kjøttsausen til alle typer pasta og andre retter. Den kommer opprinnelig fra Bologna, og servert med fersk pasta kalles den Pasta Bolognese. Selve kjøttsausen heter Ragù.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 3 Desember 2012 Ingen Kommentarer
Malaysiske vårruller
Hjemmelagede vårruller er bryet verdt! Når du først har taket på det går det som en lek. Og så mye bedre de smaker, varme, sprø og smakfulle!
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 17 Oktober 2012 2 Kommentarer
Chicken Curry
Lær å lage curry på ‘restaurant-måten’. Har du inne basisen på fremgangsmåten kan du begynne å variere og finne ‘din’ variant. Her en variant med kylling, som ligner litt på Chicken Tikka. På en ganske rask måte lager du en curry slik de gjør det på indiske restauranter.
[LES VIDERE… →]
Fredag, 20 Januar 2012 Ingen Kommentarer
Kikertersuppe
Onsdag, 4 Januar 2012 1 Kommentar
Ossobuco – skiver av kalv i tomat og grønnsaker
Opprinnelig fra Milano, Ossobuco betyr rett oversatt ‘ben med hull’. Langsom koking betyr; ingen kniv nødvendig her. Smaksrik og kraftig festmat som nesten gjør seg selv. Som skapt til følge med en Barbera! Jule- og nyttårsmat? Absolutt!
Lørdag, 10 Desember 2011 Ingen Kommentarer
Kylling med ris, tomatsaus og ost
Søndag, 13 November 2011 Ingen Kommentarer
Gresskar-suppe
Nå når det nærmer seg Halloween, er det bare å lage gresskar-suppe som det står etter – da blir det kanskje Jack-o’-lantern -masker til barna også….?
Søndag, 23 Oktober 2011 Ingen Kommentarer
Kyllingfilet med fylt skinke
Lørdag, 15 Oktober 2011 Ingen Kommentarer
Soppanne med bacon
Sopp-Anne, Soppane eller Sopp-panne – samme det, prøv denne med ferske kantareller og sprøstekt bacon.
Torsdag, 13 Oktober 2011 Ingen Kommentarer