Rullader av butterdeig med svinekjøtt


En av Superkokkens yndlings-snacks er butterdeig med svinekjøtt. Egner seg ypperlig  som en liten smakebit til et godt glass prosecco før maten eller som en enkel forrett.
[LES VIDERE… →]

Onsdag, 9 Januar 2013   Ingen Kommentarer

Svineribbe


Svineribbe er julemat og førjulsmat. Har du godt kjøtt og denne oppskriften, blir ribben saftig og svoren sprø. Superkokken lar seg gjerne inspirere av Chef Hellstrøms måte å tilberede julens klassiker på. Det aller viktigste dog, er kvaliteten på kjøttet. Unngå å kjøpe industrigris – kjøp heller en glad gris!
[LES VIDERE… →]

Torsdag, 13 Desember 2012   Ingen Kommentarer

Risotto med asparges


Risotto tar litt tid å lage. Det er slow food, men du verden hvor fornøyd blir man ikke etter et godt risotto-måltid!
[LES VIDERE… →]

Tirsdag, 11 Desember 2012   Ingen Kommentarer

Kyllingsalat fra Antalya


Fritt etter Kristine og Inger-Annes favoritt – Tyrkisk kyllingsalat. Etter ferien var det ikke bare vanlige ferieminner vi fikk ta del i – også matminner. Her er en fantastisk kyllingsalat som ble delt – gjenskapt – og spist. [LES VIDERE… →]

Fredag, 7 Desember 2012   Ingen Kommentarer

Spaghetti Bolognese


Den klassiske italienske kjøttsausen til alle typer pasta og andre retter. Den kommer opprinnelig fra Bologna, og servert med fersk pasta kalles den Pasta Bolognese. Selve kjøttsausen heter Ragù.
[LES VIDERE… →]

Mandag, 3 Desember 2012   Ingen Kommentarer

Pølser og linser


Pølser og linser, ikke bare italiensk nyttårsmeny, men også enkel og rask hverdagsmat for norske ganer. Uten pølser er dette en ypperlig vegetarrett.
[LES VIDERE… →]

Mandag, 26 November 2012   Ingen Kommentarer

Helstekt Entrecôte med gurøtter og potetpuré


Hvis det er vanskelig å steke skiver – marinér en hel entrecôte og stek den hel! Lekkert, smakfullt og mørt.
[LES VIDERE… →]

Fredag, 16 November 2012   Ingen Kommentarer

Lammekoteletter med sitron, rosmarin og poteter


Lammesesongen er i full gang! Ovnsstekte koteletter med urter og sitron.
[LES VIDERE… →]

Søndag, 21 Oktober 2012   Ingen Kommentarer

Malaysiske vårruller


Hjemmelagede vårruller er bryet verdt! Når du først har taket på det går det som en lek. Og så mye bedre de smaker, varme, sprø og smakfulle!
[LES VIDERE… →]

Onsdag, 17 Oktober 2012   2 Kommentarer

Bruschetta med tomat


Bruschetta – perfekt som en liten rett en på varm sommerdag, eller en kald vinterkveld.
[LES VIDERE… →]

Onsdag, 3 Oktober 2012   Ingen Kommentarer

Side 2 av 712345...Siste »