Hjemmelaget buljong


Grønnsakbuljong. Ypperlig til pastasauser, risotto – og andre retter der man normalt bruker kraft eller buljongterninger.

[LES VIDERE… →]

Tirsdag, 27 Desember 2011   Ingen Kommentarer

Linguine med tomtatsaus


Pasta med delikat tomatsaus av purerte grønnsaker. Lett og perfekt forrett til en større middag.

[LES VIDERE… →]

Torsdag, 22 Desember 2011   2 Kommentarer

Andebryst, rett og slett


Andebryst er grei og lettlaget mat. Det kan fiffes opp til festmat – og det kan serveres ganske enkelt. Uansett blir det godt.

[LES VIDERE… →]

Søndag, 20 November 2011   Ingen Kommentarer

Kalvestek i rødvin


Langtidsstekt og mør kalvestek i rødvin med Rösti-poteter – uslåelig kombinasjon. PS: Det er greit å starte dagen før.

[LES VIDERE… →]

Fredag, 30 September 2011   Ingen Kommentarer

Lasagne al ragù



Ragù er Bolognese saus, og brukes til mange typer pasta; Tagliatelle, spaghetti, fettucine, papardelle osv osv. Her følger oppskriften på det som regnes den originale Ragù – denne gang sammen med lasagne.

[LES VIDERE… →]

Tirsdag, 6 September 2011   21 Kommentarer

Kalveskiver med tunfisksaus – ‘Vitello tonnato’


En fantastisk lett og smakfull forrett, eller hovedrett – alt ettersom. Passer perfekt som sommermat, på en buffét, eller ta frem som en snack. Den tar litt tid å lage – men det er det verdt! [LES VIDERE… →]

Mandag, 20 Juni 2011   Ingen Kommentarer

Side 3 av 3123