Asiatisk suppe med kyllingboller


Asiatisk suppe med kyllingboller

Supper smaker best alltid ifølge Balle Klorin. Her er en oppskrift på grønnsakssuppe med deilige kyllingboller.
[LES VIDERE… →]

onsdag, 5 mars 2014   2 Kommentarer

Muffins med urter og grønnsaker


Dette er god turmat, lett i sekken og lett i magen – tar heller ikke stor plass i bilen…….
[LES VIDERE… →]

onsdag, 26 februar 2014   Ingen Kommentarer

Stekt kveite med asiatisk saus


Gi kveitemiddagen en piff med en frisk og asiatisk-inspirert saus. Denne sausen passer ypperlig og gir den mektige fisken et smaksmessig løft.
[LES VIDERE… →]

fredag, 8 februar 2013   Ingen Kommentarer

Salt lammeskank


En litt anderledes måte å lage lammeskank på. Saltingen gjør at kjøttet blir saftig, mørt, løsner fra benet og deler seg i delikate skiver. Sausen lager seg nesten helt på egen hånd.
[LES VIDERE… →]

fredag, 25 januar 2013   Ingen Kommentarer

Pinnekjøtt


Pinnekjøtt – slik får du det garantert saftig! Oppskriften er inspirert av Eyvind Hellstrøm.
[LES VIDERE… →]

fredag, 11 januar 2013   Ingen Kommentarer

Arnsteins rypebryst på en seng av polenta og soppsaus


Superkokkens jul er vilt og vilt er julen. Dersom du ikke er jeger selv og har den store tilgangen til ryper, fortvil ikke. Denne retten egner seg også flott å servere som en liten forrett – for da trenger du bare en rype eller to. Selvfølgelig litt avhengig  hvor mange dere er til bords.
[LES VIDERE… →]

onsdag, 19 desember 2012   Ingen Kommentarer

Pytt-i-panne


Har du rester av grønnsaker, poteter og kjøtt og ikke vet hva du skal lage til middag – Pytt-i-panne!
[LES VIDERE… →]

onsdag, 5 desember 2012   Ingen Kommentarer

Spaghetti Bolognese


Den klassiske italienske kjøttsausen til alle typer pasta og andre retter. Den kommer opprinnelig fra Bologna, og servert med fersk pasta kalles den Pasta Bolognese. Selve kjøttsausen heter Ragù.
[LES VIDERE… →]

mandag, 3 desember 2012   Ingen Kommentarer

Pølser og linser


Pølser og linser, ikke bare italiensk nyttårsmeny, men også enkel og rask hverdagsmat for norske ganer. Uten pølser er dette en ypperlig vegetarrett.
[LES VIDERE… →]

mandag, 26 november 2012   Ingen Kommentarer

Spaghetti al ragù


Slow Sunday Food gir hurtig MandagsMiddag!

Ta deg tid til å lage rikelig med ragù så lønnes du med en skikkelig smakfull og kortlaget middag dagen derpå. Denne kjøttsausen skal småputre i 31/2 – 4 timer og tro meg, det er bl.a. den lange koketiden som gjør smaken. Dette er slow food!
[LES VIDERE… →]

mandag, 5 november 2012   Ingen Kommentarer

Side 1 av 3123