Potet- og purreløksuppe


Vichyssoise som den heter på fransk er en enkel og smaksrik forrett som tradisjonelt spises kald, men kan gjerne spises varm eller lun.

[LES VIDERE… →]

Mandag, 26 Desember 2011   1 Kommentar

Blomkål og broccolisuppe


Kombinasjonen blomkål og broccoli er fin for å lage suppe. Kan serveres kald eller varm – og kanskje det aller beste – den er så kjapp og enkel å lage!

[LES VIDERE… →]

Torsdag, 7 Juli 2011   3 Kommentarer

Pinnekjøtt med stappe


Pinnekjøtt er rustikk og ekte mat.

Noen spiser pinnekjøtt kun en gang i året, og nyter det. Andre spiser pinnekjøtt så ofte de kan i den korte høst- og vintersesongen. Også har vi sikkert en venn eller et familiemedlem som vi har den samme diskusjonen med år etter år, røkt eller urøkt …..

[LES VIDERE… →]

Mandag, 23 Mai 2011   Ingen Kommentarer

Side 1 av 11