Kanelboller (Skillingsboller)
Kanelboller er lurt å ha på lur – altså, det betyr at du må være snar å fryse ned noen for de går som varmt hvetebrød. De smaker uten tvil aller-aller best når de er nybakte, men som nevnt, de kan fryses!
[LES VIDERE… →]
Mandag, 24 Mars 2014 Ingen Kommentarer
Prinsessekake
Prinsessekake smaker nydelig søtt og varmt på kalde dager – og alle andre dager du fyyyser på noe godt.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 12 Mars 2014 Ingen Kommentarer
Rundt hvetebrød
Dette er et brød til sjeldne anledninger, ikke fordi det er vanskelig å bake, men fordi det kun inneholder finmel og sirup.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 13 Februar 2013 1 Kommentar
Frokostrundstykker
Helgefrokost med nybakte rundstykker er ikke å forakte. Er du en syv-sover er det bare å sette deigen til kaldheving i kjøleskapet kvelden før – da slipper du unna med bare siste delen av bakeprosessen på morningen.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 23 Januar 2013 3 Kommentarer
Julekake
Julekake er en fryd å bake og det fyller huset med deilig lukt av jul og hjembakst.
[LES VIDERE… →]
Torsdag, 20 Desember 2012 Ingen Kommentarer
Hverdagsbrød
Rugbrød til hverdag og fest!
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 14 November 2012 Ingen Kommentarer
Bentes saftige rugbrød
Tre små rugbrød i ulike fasonger, men med samme saftige smak.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 31 Oktober 2012 Ingen Kommentarer
Epleboller
Epler er høstens gull og kan brukes til det meste. Her er oppskrift på saftig hvetebakst med epler, mandler og litt kanel.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 10 Oktober 2012 2 Kommentarer
Grovt brød med rosiner
Brød med innhold! For de av oss som elsker rosiner smaker også grovt brød ekstra godt når rosiner tilsettes. Andre, som har et mer avslappet forhold til rosiner, kan velge bort denne ingrediensen og likevel få et deilig grovbrød.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 1 Oktober 2012 1 Kommentar
Rundstykker med bulgur
Rundstykker med bulgur blir saftige og smaksrike. De er nokså grove og smaker til både søtt og salt pålegg. Her ser du dem servert med sesongens hjemmelagde solbær- og stikkelsbærsyltetøy.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 13 August 2012 Ingen Kommentarer