Grovbrød med krydderurter
Dette er et smaksrikt brød med kummen og anis.
[LES VIDERE… →]
Tirsdag, 18 Desember 2012 Ingen Kommentarer
Lørdagsbrød
Hjembakt brød er uslåelig godt på smak og i tillegg vet du faktisk hva brødet inneholder – her er det lite matsminking og sånt tullball.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 21 November 2012 Ingen Kommentarer
Søndagsbrød
Skulle bare mangle; ekstra godt Søndagsbrunch-brød.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 19 November 2012 Ingen Kommentarer
Brød i leirgryte
Dette brødet ble til ved litt fjerne forhold. Deigen ble laget, men i løpet av kvelden ble den avglemt…. Ja, det går an. Derfor ble den satt i boden – som er litt kjøligere og havnet ikke i ovnen før etter 23 timer, istedet for som planlagt etter en kort heving på 1,5 timer.
Tirsdag, 29 November 2011 5 Kommentarer
Focaccia
Focaccia er smaken av lange middager, fersk brød til lunsjen og en litt anderledes matpakke dagen etterpå – hvis det er rester igjen da! Jeg liker å lage focaccia av speltmel fordi jeg syns det gir litt mer smak i forhold til vanlig hvetemel. I tillegg gir speltmelet mer luft i focaccia’en og minner meg om slik jeg får den i Italia.
Onsdag, 17 August 2011 Ingen Kommentarer