Jordskokksuppe med sopp


Jordskokksuppe med sopp

Jordskokksuppe er en rotekte suppe full av minner, smak og sunne saker. Lett å lage og takknemlig å by på.
[LES VIDERE… →]

Onsdag, 9 April 2014   Ingen Kommentarer

Sviskekake


Sviskekake

Dette er en god gammeldags sviskekake med en bunn av kokos, ett lag med svisker, ett med gul krem og det hele toppes med krem.

Anbefales på det varmeste!
[LES VIDERE… →]

Fredag, 21 Mars 2014   Ingen Kommentarer

Fyrstekake


Fyrstekake

Fyrstekake – eller mandelkake er en lekker saftig sak som fungerer godt til både dessert og som kaffekake. Husk – du må starte med mandlene en dag eller to før kaken skal serveres.
[LES VIDERE… →]

Onsdag, 19 Mars 2014   Ingen Kommentarer

Inger Annes potetgrateng


Inger-Annes potetform er av den helnorske varianten og smaker kjempegodt. Superkokken antar at hun lager den på denne måten.
[LES VIDERE… →]

Mandag, 24 Februar 2014   Ingen Kommentarer

Kremkake


Jeg får bare vanvittig lyst på kremkake – en gang iblant. Min hjemmelagde smaker himmelsk og jeg gleder meg til kaken som smaker litt ulikt fra gang til gang, kun fordi fyllet er litt forskjellig.
[LES VIDERE… →]

Mandag, 27 August 2012   Ingen Kommentarer

Blåskjellsuppe


Her er forslag til den gode fredagsmiddagen når kvoten for Taco er oppfylt! Det er så enkelt, og så smakfullt – både for store og små.

[LES VIDERE… →]

Fredag, 25 Mai 2012   Ingen Kommentarer

Pasta med laks


Her er pastaretten ingen takker nei til. Selv ikke kokken fordi den er så lett å lage

[LES VIDERE… →]

Onsdag, 23 Mai 2012   Ingen Kommentarer

Sjokolademousse


Når jeg egentlig ikke har tid, ork eller fantasi til å lage dessert, lager jeg en liten sjokolademousse. Og det skal nevnes, jeg har vel ikke angret på det noen gang.
[LES VIDERE… →]

Fredag, 23 Mars 2012   Ingen Kommentarer

Mest lest på Superkokken.no i Januar


Her er en oversikt over de fem mest leste oppskriftene på Superkokken.no i Januar.
[LES VIDERE… →]

Torsdag, 2 Februar 2012   1 Kommentar

Marsipankake


Hjemme hos oss betyr marsipankake noe spesielt å feire – og feire skal man jo ikke være engstelig for! Lager du først en sukkerbrødbunn, kan du like godt fylle på med litt ekstra fløte og et lite lokk med marsipan – og vips så har du en drømmekake.
[LES VIDERE… →]

Torsdag, 19 Januar 2012   8 Kommentarer

Side 1 av 212