Pepperkakebrød


Pepperkakebrød og blåmuggoster er et deilig alternativ som avslutning på et godt måltid. Det fine er at det passer selvsagt like godt å servere pepperkakebrød til de som foretrekker ost, som til de som foretrekker det søte. La det være sagt med det samme – chèvre smaker også deilig! Har du chèvre kan du med fordel servere pepperkakebrødet varmt med smeltet ost på toppen, med litt valnøtt som pynt og for å ballansere smaken.

[LES VIDERE… →]

Mandag, 19 Desember 2011   6 Kommentarer

Peanøttkjeks


Ikke prøvd peanøttkjeks før? Disse smaker helt fortreffelig og kan anbefales dersom du ønsker å lage en ekstra sort til jul!
[LES VIDERE… →]

Lørdag, 17 Desember 2011   Ingen Kommentarer

Sandnøtter


Disse julekakene smelter garantert på tunga. De er enkle å lage og inneholder ingredienser som de fleste har på kjøkkenet sitt til vanlig!
[LES VIDERE… →]

Fredag, 16 Desember 2011   Ingen Kommentarer

Rullekake – Swiss Roll


Rullekake-rullekake-show-show-show. Swissroll-Swissroll-wow-wow-wow!
Her tante Idas oppskrift – som ikke var så nøye med vekt og mål ….

[LES VIDERE… →]

Søndag, 11 Desember 2011   5 Kommentarer

Julebrød med sultaner og valnøtter


I tillegg til sultaner og valnøtter er brødet krydret med kardemomme og ingefær. Deilig smak som gir fint underlag til alle slags pålegg – om du da ikke bare spiser det med et godt smør på toppen.

[LES VIDERE… →]

Fredag, 9 Desember 2011   Ingen Kommentarer

Jeris glutenfrie maisbrød


Denne oppskriften er fra vår venn Jeri Denniston’s blog www.myway2health.com i Arizona, og her er hva hun skriver;

«Every family has a favorite recipe for turkey or sides, and ours is no different. One of our favorites is firebird stuffing, which is cornbread based with chiles and cranberries.

The big difference now though, is that I have to prepare it gluten-free. After some searching and trial and error, I have developed the stuffing into a gluten-free Firebird Cornbread instead of stuffing.

So if you’re looking for a really good gluten-free cornbread recipe, try this!»

[LES VIDERE… →]

Onsdag, 7 Desember 2011   Ingen Kommentarer

Julebrød med masse godt i


Julebrød kan krydres og tilsettes alt hva hjertet begjærer. Fritt fra Tara Smak har jeg laget min fornorskede variant av Julekake fra Argentina. Her er Superkokkens begjær hva angår julebrød;

[LES VIDERE… →]

Fredag, 2 Desember 2011   2 Kommentarer

Vårruller a la Evensen


«Vårruller lager jeg når jeg skal ha noen timer for meg selv i fred og ro» sier Evensen. Uansett, hans hjemmelagde vårruller smaker himmelsk!
[LES VIDERE… →]

Lørdag, 19 November 2011   Ingen Kommentarer

Pytt-i-panne


Pytt-i-panne; tja, hva er nå det? Stort sett restemat, vil jeg si. Når det ikke er det, så er blir det pytt-i-panne fordi fantasien ikke fikk noen idéer til noe «små-varmt» akkurat den dagen.
[LES VIDERE… →]

Torsdag, 17 November 2011   Ingen Kommentarer

Omelett à la Hellstrøm


Denne er tatt fra Hellstrøms bok ‘Enkelt & Perfekt’. Simplethen Superkokkens yndlingsomelett. Til frokost lunch, eller kvelds. Passer flott til spekeskinke, salame og sprøtt grovt landbrød og smør.

[LES VIDERE… →]

Lørdag, 22 Oktober 2011   1 Kommentar

Side 5 av 9« Første...34567...Siste »