Herman 2


«Hei jeg heter Herman» sto det på oppskriften.  Dette er rene farsotten og nok en gang sto jeg der med et lite glass med naturlig surdeigsbase. For de av mine venner som har fått den samme basen fra Superkokken – her kommer en ny variant av oppskriften;
[LES VIDERE… →]

Søndag, 18 Mars 2012   1 Kommentar

Minas naturlige surdeigskake


«Hei jeg heter Herman» sto det på oppskriften fra Mina 4 år. Med oppskriften fulgte det et glass med naturlig surdeigsbase. For de av mine venner som har fått den samme basen fra Superkokken – her kommer oppskriften;
[LES VIDERE… →]

Fredag, 2 Mars 2012   Ingen Kommentarer

Krydderboller


Dette er karbonader med krydder, kjærlighet og litt ekstra tid. Med andre ord; ingredienser som lønner seg. Her er oppskriften og fremgangsmåten:
[LES VIDERE… →]

Mandag, 20 Februar 2012   Ingen Kommentarer

Daddel- og valnøttkake


Denne kaken ganske søt og ganske mektig – og nokså deilig på kalde dager. Restene fra julens godsaker – som dadler og valnøtter, går rett og slett i kakedeigen.
[LES VIDERE… →]

Tirsdag, 24 Januar 2012   Ingen Kommentarer

Marsipankake


Hjemme hos oss betyr marsipankake noe spesielt å feire – og feire skal man jo ikke være engstelig for! Lager du først en sukkerbrødbunn, kan du like godt fylle på med litt ekstra fløte og et lite lokk med marsipan – og vips så har du en drømmekake.
[LES VIDERE… →]

Torsdag, 19 Januar 2012   8 Kommentarer

Kålruletter


Kålrulettene ble gjenstand for diskusjon – blir de best om de kokes først, eller er det bare å steke dem direkte i ovnen. Forskjellen strides de ulærde om fortsatt. Her er oppskriften på kålruletter som er stekt i ovn.
[LES VIDERE… →]

Mandag, 16 Januar 2012   Ingen Kommentarer

Kyllingkjøttboller med chili


Disse smakfulle kyllingkjøttbollene kan du servere som en tapasrett, forrett eller hovedrett.
[LES VIDERE… →]

Torsdag, 12 Januar 2012   Ingen Kommentarer

Merete-kake


Dette er Merete-kaken, ikke like høy og mørk som den Merete lager, men smaken den er der!
[LES VIDERE… →]

Søndag, 1 Januar 2012   1 Kommentar

Karamellpudding (Pouding au caramel)


Klassisk norsk karamellpudding – laget etter Schønberg Erken. Karamellpudding smaker like godt etter ribbe som lutefisk, og er en fast juletradisjon hos Superkokken.
[LES VIDERE… →]

Søndag, 25 Desember 2011   Ingen Kommentarer

Ristopper


Ristopper (også kalt risboller) er en favoritt for mange barn i julen. Disse småkakene har en herlig smak og er enkle å lage!
[LES VIDERE… →]

Tirsdag, 20 Desember 2011   1 Kommentar

Side 4 av 9« Første...23456...Siste »